2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Önceki senelerde derece yapıp bu sene baraj altında kalmış olan adayların hikayelerini okudukça kendi netimden şüpheleniyorum. Çifte stres
-
Sakin olun 73 ile kapatacak...
-
forumdaki liste trollenmediyse baraj geçen seneki gibi olacak malesef.
-
@feanor87 yom hocam gecen senekinden dusuk ortalamalar baya
-
Geçen sene ile nasıl kıyaslama yapıyorsunuz anlamıyorum geçen sene 80 üstü 40 kişi forumda vardı zaten bu sayi bu sene 9
70-75 arasında yığılma var ama 75 üstü boş yani 72 ile de kapatabilir 75 ilede bunu kimse bilemez benim düşüncem kesinlikle geçen senenin altında kapatacağı
Ayrıca ben de netlerin gerçek hesaplamaya dayanmadığı görüşünde olanlara katiliyorum -
@suigeneris123 80 üstü olanlar buraya uğramıyor
-
@siyasalllııı geçen sene uğramalarinin sebebi neydi
-
@siyasalllııı e gecen sene ugramislar iste. Bu senenin ozelligi ne
-
@suigeneris123 tek yillarda ugruyolar galiba, cift yillarda pek ugramazlarmis :d
-
@ESE0303, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı e gecen sene ugramislar iste. Bu senenin ozelligi ne
Hocam şahsen biliyorum uğramıyorlar işte. Hoş 90 olanı da uğramıyor yapacak bir şey yok. Listenin bu hali bana biraz garip geliyor.
-
Kapatacak değilde kapatacağını düşünüyorum demeni tavsiye ederim kesin dille konuşmak doğru değil @discotheque
-
@siyasalllııı tm madem sahsen biliyosun soyle ekleyelim o zaman bi kac kisi
-
@ESE0303, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı tm madem sahsen biliyosun soyle ekleyelim o zaman bi kac kisi
Kişi istemezse ne demeye ekleteyim
-
@siyasalllııı yine karıştırmaya geldiniz ortalığı herhalde 70 diye yeri göğü inletiyordunuz şimdş de 90 diye mi inleyecek
-
@siyasalllııı kardesim ad soyad tc istemedik netini biliyosan soyle x y z diye ekleriz
-
Benim cevremde okadar giren var hiç 80 üstüne rastlamadim şahsen hepside sağlam hazırlananlar 80 üstü alanında sonuç kağıdını görmeden inanmam burdakiler de dahil
-
Size yaranılmaz ya bana ne neye inanıyorsanız inanın. Hayırlı akşamlar.
-
Bi de lutfen sunu birakin
Mesela neti 75 arkadasin
Diyo ki 74,5la kapatacakİnanin buyuk ayip, hic normal bisey degil
-
@sakallıcelal, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasalllııı yine karıştırmaya geldiniz ortalığı herhalde 70 diye yeri göğü inletiyordunuz şimdş de 90 diye mi inleyecek
Aynen tek derdim bu zaten. Ayrıca 70 diye hiçbir zaman bu forumda tutturmadım işinize bakın
-
Tahminim haala 71 ile 72.5 arası. Bu gidişle yukarı yönlü de değişmeyecek gibi