2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@bozkurtbey kardeşim mülkiyeden sınava girenlerin durumu nasıl bu sene bir bilgin var mı arkadaş vs.?
-
76 net var gibi ama emin olmadığım 2 soruyu doğru saydım inşallah kazara başka seçenek işaretlememişimdir. Benim çevremde sınava pek hazırlanan yoktu okuldan 74, 77 ve 80 civarı aldığını bildiğim 3 arkadaş var ama haricen de bence bizim okuldan ilk 400'de 70 kişi olur diye tahmin ediyorum geçen yıl ve önceki mezunlardan da kazananlar olduğunu hesaba katarsak.
Tekraren inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alıriz bu mübarek gün hürmetine Rabbim hepimize hayırlı rızık kapıları ihsan eylesin. Sonuçlar karşısında ferasetli durabilmek de nasip olur hepimize umarım. -
@bozkurtbey 80 civari dedigini netlestirsen de ucunu birlikte listeye eklesek
-
@dlkaptan 1 tane 72 var dışarıdan
-
23.000 kişi sinava katilmiş
-
@discotheque geçen sene kaçtı? Bilginiz var mi
-
@discotheque bilgi nereden hocam
-
@suigeneris123. 2018: 28217 kişi
2019: 19318 kişi
-
@ipekkbillgin siz kimden aldınız bu bilgiyi
-
@ipekkbillgin katılımın düşmesi beklenirken artmış..Gerçi ben katılım sayısının cok etkili olduğunu düşünmüyorum
-
@ryu753 pardon ya 2020 diye okudum eski sınavlarmış..
-
@oguuzzz olabilir en fazla katılım 2018 yılında olmuş o yıl ki sınav kota doldurmadı.
-
Torehan beyden aldim bilgiyi
-
@discotheque doğru olduğunu zannetmiyorum bu rakamın törehan beyin bu bilgiye erişebileceğini de zannetmiyorum.
-
@ryu753 vallaha bilemiyorum,. Rakamin da bir önemi yok bence nitelik önemli.
-
@discotheque 2018 rekor kırmıştı 400 dolmamıştı o önemli değil ya, dışarıda kalanlar varsa onları listeye eklememiz lazım.
-
@ryu753 aynn kardesim sayi onemli degil
-
Öncelikle hayırlı kandiller. 2019 Kaymakamlık sınavında 76.21 puan ile 403. olarak liste dışında kalmıştım. 2019 ve 2020 kaymakamlık sınavını çeşitli açılardan karşılaştırmak gerekirse 2019 kaymakamlık sınavı kpss sınavından yaklaşık 3 ay sonraydı ve hakimlik ve sayıştay gibi sınavlar 2019 Kaymakamlık sınavından ya çok önceydi ya da sonraydı. Bu durumun bile baraj puanını - 1 puan geri çekeceğini düşünüyorum. İki sınavın zorluk dereceleri karşılaştırıldığında ise çok net olarak 2020 kaymakamlık sınavı 2019 sınavına göre daha zordu. İnkılap, Türkiye Ekonomisi, İnsan Hakları ve İdare Hukukunda alışılmışın dışında 2019 sınavına göre en az on soru vardı. Bu durumunda baraj puanını geçen - 1,5-2,5 puan daha geri çekeceğini düşünüyorum. Nihayetinde sınavın 71-73 aralığında kapatacağını düşünüyorum.
Bu arada 2020 sınavında 75 net yaptım.
Dışarıdan ise 72.25, 70,5, 70,25, 69 ve 68.5 ekleyebilirsiniz. -
Foruma netlerini yazanlar geçen seneyle kıyaslandığında 2019da 80-78 aralığında 53 kişi var, bu sene ise 24 kişi. 77-75 aralığında 2019da 30 kişi var, bu sene 57 kişi. 75 üstü toplamına bakınca sayılar eşit gibi görünüyor evet ama yığılmanın daha aşağı bi net aralığında olması ve ankete katılanların geçen seneye göre yaklaşık 90 kişi artmış olmasına rağmen 75 üstü net yazdıranların geçen seneye göre aynı sayıda olmadı hem sınavın zorluğunu hem de taban puanın geçen seneye göre düşme ihtimalinin çok yüksek olduğunu gösteriyor, en nihayetinde kesin sonuçlar açıklanana kadar tahminden öteye gidemiyoruz.
-
Maşallah akıyo yine bugün, kandilin bereketi galiba...