2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Benim ki çok geç oldu ama forum dışı arkadaşım 83 net
-
@kalemcanavarı troll
-
@siyasal12 aynen trolüm ne çıkarım olacaksa ister inan ister inanma banane
-
@siyasal12, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Hayatta herşey sınav değil arkadaşlar siz kafayı yemişsiniz bu neyin hırsı
O kadar trolledin ettin tek kelime yazmadım, müdahil olmak istemedim ama bu iletine cevap vermek istedim..
Bu neyin hırsı biliyor musun güzel kardeşim,
Bu hayal ettiğin mesleğe girebilmenin hırsı,
Aylarca ve yıllarca harcadığın emeğin hırsı,
Herkes gezip tozarken ders basında geçirdiğin zamanın hırsı,
Çoğu kişinin yatağında uyuduğu saatte başını küçücük bir masaya koyup gözlerini dinlendirmeye çalışmanın hırsı,
Herkesin en tatlı uykusunda olduğu sabahin kör saatlerinde çalan saatin verdiği zorluğun hırsı,
2 yaşındaki oğlunun elinde topla baba diyerek gözünün içine baktığında sadece birkaç dakika oynayabilmenin verdiği üzüntünün hırsı,
Sırf sen ders çalış diye eşinin yaptığı fedakarliklarin hırsı.
...
Bu hırs böyle bir hırs işte kardesim, zaten anlasaydın ne bu iletiyi yazardın ne de buradaki milleti trollemeye çalışırdın, ama bu da senin tercihin.
Kal sağlıcakla. -
@kalemcanavarı listeye artık yeni isimler eklenmeyecek. Bu yüzden ilave net paylaşımı yapılmasına gerek kalmadı.
-
@janbengi bilmiyorm geçmiş iletileri okumadım
-
@sakallıcelal, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@siyasal12 siyasallı vardı bir ara onun yançarı mısın bakayım sen
@sakallıcelal Kardeşim biz senin bu fütursuz seviyesiz yaftalayıcı üslubunla yüz göz olmak zorunda mıyız ?! Kendine burda bir rol biçmişsin foruma girene çıkana kendi çapında laf soktuğunu sanıyorsun? Terbiyeni takın yerini bil insanları zan altında bırakmaya hakkın yok. İlk ve son uyarım. Burda beni ismen ve cismen tanıyan insanlar var densizliğe gelemiyorum. @siyasal12 sen de kimsin nesin bilmiyorum kardeşim şu alaycı üslubunu düzelt seni de çekmek zorunda değiliz. Siyasal mezunu olduğunu da sanmıyorum her neyse beni ilgilendirmez ne mezunu olduğun boş yapma yeter
-
@can-mavi ne okudum ben şimdi kendimi sorguladım
-
@siyasalllııı sana göre insanlar siyasal mezunu olanlar ve siyasal mezunu olmayanlar diye ikiyemi ayrılıyor.komik
-
@siyasalllııı siz geçen gün yaptığınız terbiyesizlikten sonra daha çok müdahil olacaksın ayrıca tehdit vari üsluplarını kendine sakla ufaklık 4 5 mesaj yukarıya çık canmavi kardeşimizin yazdığı yazıyı oku insanların yaptığı fedakarlıkları gör ve trol arkadaşlarını da al defol git burdan
-
@can-mavi aklımızdan geçirip de yazmadıklarımızı yazmışsın gerçekten, kendi adıma teşekkür ederim. Benzer durumları yaşamışız. Benzer süreçlerden geçmişiz. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
-
@siyasal12 arkadaşlar şikayet eder misiniz bu arkadaşı
-
@sakallıcelal adam seni tehdit ediyor onu sikayet ettirmiyorsun beni sikayet ettiriyorsun ne is anlamadim
-
@sakallıcelal admin mail hesaplarımızdan kim olduğumuzu kimin troll olduğunu tespit eder misin kardeşim? Burda at izi it izine karışıyor şu an
-
@siyasal12 adam mı adam olsa duramazdın kardeş adamsa bile Anadolu’da avrat ağızlı derler ne güzel tabir böylelerine
-
@siyasal12 onu da seni de edeceğim yalnız yaptığın şeye bak bakalım memnun musun vicdanın rahat mı?! Beni zam altında bırakıyorsunuz ikiniz. Derdiniz ne anlamadım
-
@siyasalllııı hakarete gerek yok kardesim
-
@sakallıcelal bir dakika bir dakika ya bu siyasal12 hesabı sana ait. Bana komplo mu kuruyorsun sen
-
@siyasalllııı valla benim çizgim baştan beri belli yaptığım yorumlarda belli aynı şeyi sabahtan beri bende tam olarak size söylüyorum siyasal12 yok 83 85 diye saçmaladı sende geçen gün 90 diye boş yaptın acaba kim kimin yandan indirmesi
-
@siyasalllııı siyasal kelimesi sizin mi baskasi kullanamaz mi anlamadim ne yaptim da zan altinda kaldin neden vicdan azabi cekeyim ???