2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@dlkaptan teşekkür ederiz.
-
@dlkaptan emeklerin için teşekkürler. Şu mübarek gecede Rabbim gönlüne göre versin.
-
@ryu753 hocam şöyle veriler doğru çıksın diye 225 kişide kestim ben listenin ciddiyetini o sırada 71,56 idi ortalama ve 60 altı veri yoktu aynı bazda 224 ve 229 kişilik 2019 listelerini kişi kişi puan puan karşılaştırdım tek tek zor ve öncüllü soruları hesapladım daha evvel derece yapmış dostlarımdaki puan kayıplarını inceledim sınava kaç kişi girdiği verisini bilmiyorum bir adam 23 bin dedi o bazda kendimce denklem kurup oranladım bu sonuçları elde ettim
-
@dlkaptan Hocam şahsen bu süreçte siz ve @can-mavi Arkadaşa özelikle teşekkür etmek isterim. emeği geçen birsürü arkadas var herkese ayrı ayrı teşekkür eederim.
-
@dlkaptan yüreğine sağlık hocam. sağolasın..
-
@dlkaptan Eline emeğine sağlık kardeşim.
-
Dostlar bu sınav inşallah en fazla 72 ile kapaticak. Telaşa kapılmayın .
-
72'nin altindakiler (ben dahil) hesaplari silebilirsiniz
-
@ESE0303 öyle deme hocam her zaman umut vardır bakalım ekim ayını devirdik sayılır as kaldı
-
Neti 75 iletisi 74,5'la kapatacak
Neti 74 iletisi 73,25'le kapatacak
Neti 73 iletisi 73'le kapatacak gibi gozukuyo
Neti 72,5 iletisi rahat olun 72'yle kapatacakDaha dun soyledik yapmayin boyle, ayiptir diye. Burda 72'nin 73'un altinda olup da umutla bekleyen ben de dahil yuzlerce kisi var. Birazcik elinizi vicdaniniza koyun bizi dusunun. Ama her seye ragmen yine de Allah gonlunuze gore versin.
-
@ESE0303 isabetli bir yorum olmuş:) Rabbim can sağlığı versin kardeşim
-
@ESE0303 kardeşim ben en fazla diyorum inşallah 71 ile kapatır.
-
@dlkaptan Eyvallah Allah razı olsun. Bu mübarek gün hatrına Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.
-
Bir sosyal deney daha yapabilirim.
-
@siyasal12 ne yapacaksın hocam?
-
@siyasal12 aynı mahalleden arkadaşlarım var sırasıyla 93-92-91-90 aldık 70 altı bir kaç arkadaşım var ama çok üzülüyorlar o yüzden söyleyemiyorum kusura bakmayın. sınav 83 le kapatır, mülakat yok bu sene direk kaymakamız.
-
@siyasal12 siyasallı vardı bir ara onun yançarı mısın bakayım sen
-
@siyasal12 hesabı 5 saat önce açmışsın güya sosyal deney adı altında trolleyeceksin ayrıca 5 saat önce ilk 40 ta olacağın bir nette paylaşmamışsın kesin bir arkadaşın buraya senden önce yazdırmıştır senin netini değil mi yandan çarklı
-
Hayatta herşey sınav değil arkadaşlar siz kafayı yemişsiniz bu neyin hırsı
-
Bu katsayılar ile cevap değişimi veya soru iptali olursa sonuçlar çok değişir..Herkes için hayırlısı olsun