2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kaymakam1842 ileti kaldırılmıştır.
-
Sadece kaymakam olmak için üsluba dikkat edilmez,düzgün bir ifade her yerde şart. Forumdan bilgi almaya çalışıyoruz gelip saçma sapan sorular soruluyor. Cevap yazmam olur biter elbette de saçma sapan soruya ne gerek var?
-
@babey Ban geliyorrr
-
Canı sıkılıyor insanların, bizim oranın yerel deyimiyle ''fıtfıtik düşmüş'' insanlara. Neyin kavgası veriliyor niye veriliyor diye şöyle bir bakınca tamamen saçmalık. Kolay değil beklemek ama gerek yok bu kadar sorunsallaştırmaya.
-
Geçen sene bu zamanlar forum çok hareketliydi bu sene çok sessiz acaba bu sessizlik fırtına öncesi olandan mı??
-
Bu sene ne olursa olsun moduna girmeye başladı herkes , çünkü duyumcuların sayısı az
-
@KAMUCU-1 belki de ama bu sene ki duyumlar taban puanıdan ziyade erken açıklanacağı yönünde duyumlar oldu bakalım bu hafta açıklanacak mı
-
@kaymakam1842 bu sene ki hiç bir duyumun doğru çıkacağını dusunmuyorum
-
@herseye-rağmen sizin düşünceniz nedir hocam
-
@Daywalkerss den ümitliyim sanki son dakika bir duyum haberi verecek gibime geliyor
-
Kendinizce haklı sebepleriniz olabilir geçmişte troller sizleri kandırmış olabilir ama tavırlarınız yanlış arkadaşlar burada şahsım ve birkaç iyi Niyetli arkadaşımız forumdakilere katkı sağlamaya çalışıyor arıyor araştırıyor kendimize referans olacak insanları rahatsız ediyoruz ben bugün çalıştığım kurumdan ayrılıp içişleri bakanlığına gittim bugün bunların hepsi bir emektir oturduğumuz yerden klavyeyle 2 yazı yazmak kadar kolay değil bazı şeyler ama inatla aynı kişiler dalga geçer gibi konuşuyor dediklerimiz yanlışta çıkabilir elbet fakat biz en azından ateşe ağzıyla su götürmeye çalışan kuşlarız forumda daha fazla paylaşım yapmayacağım zaten çok az kaldı daha evvel paylaştığım duyumları zaten biliyorsunuz ilaveten sınava ismini bilmediğim bir adamın dediği gibi 23 bin kişi değil daha az kişi girmiş sınavda erken açıklama yok 18 kasımda ilan edilecekmiş Ekstra bilgi duyarsam forumda şahsen tanıdığım 2-3 arkadaşa iletirim Niyet hayır akıbet hayrolsun inşallah
-
arkadaşlar şuan yazılanları okurken bir şey fark ettim geçen sene 70 i geçen aöf liler vardı aöf li mülakatta şansı var mı tartışması yapıldı bi 3 4 kişi vardı şuan o tartışma yok ayrıca yazan kişi çeşitliliği de fazlaydı şuan bakıyorum aynı kişiler yazıyor muhabbet aynı kişiler arasında dönüyor sebebi ne acaba
-
1- 71-73
2- 23 binden az kişi 18 bin civarı olması lazım
3- 18 kasımda açıklanacak
4- iptali öğrenemedim ama en son yoktu
5- mayısta sınav olayı şuanlık yok
6-referans arayın -
@Daywalkerss 4. Madde çok can yakar..
-
@kaymakam1842 aslında o duyum değil , ÖSYM geçen sene öyle yaptı diye referans alıyorlar. Bi de hep bürokraside vardır son hafta cuma saat 5 e kadar da açıklanabilir muhabbeti olur. Sınava giren sayısı az diye yorum yapan da var erken açıklanmayı desteklemek adına . Herşey net aslında ama şu an birşeyden haberimiz yok , daha optikler okunmadan duyum paylaşan dangalaklar da yasaklı zaten , ama en azından forumun stresini enerjisini alıyorlardı , kavga kıyamet devam ediyordu ona kızanlar destekleyenler orta yolcular derken günler geçiyordu :)))
Hakkımızda hayırlısı
-
5.5 saat sonra 8 gün kalacak
-
@oguuzzz hele dur Şafak sayanımız Pisagor , bozma totemi
-
@kaymakam dışarda kar yağıyor içime 4.madde.. şimdiden öyle bir acı
-
@kaymakam 6 kadar değil
-
@siyasalllııı Sanki Sevr maddelerini paylasti, abartma :DD