2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@siyasalllııı o geçerli tahminim hala
-
@siyahadam size de teşekkür ediyorum duyumlar için
-
@kaymakam1842 eyvallah
-
@siyahadam pandemi dolayısıyla mı acaba, yoksa tamamen mi kaldırıldı?
-
@MiraKar pandemiden dolayı geçici 109. Dönem dahil.
-
@siyahadam yaş mağduriyeti olmaması açısından geçen sene il göçte olduğu gibi aralık sonu ilan gelebilir mi?
-
@siyahadam hocam saygı duymakla beraber eğer 73+ olursa biz artık bu sınava girmeyelim 2018den daha zor bir sınav 73+ ile kapatıyorsa bu sınavın 2019 sınavı ile hiçbir farkı yok demektir yanılıyor muyum
-
@toroskaplan sınavdan 2 ay önce veya 45 gün kala gelir ama size net tarihi söyleyeceğim inşallah
-
@siyahadam anladım hocam teşekkür ederim.
-
@darısı-başımıza haklısın ancak ben 50-60 arası kanunu indirdim mevzuat.net kendime göre altını cizdim faydası çok oldu öyle yapıp sınava çalışmak lazim malesef alım kitligindan dolayı ortalama sürekli artış trendinde olur
-
@siyahadam Peki dediğiniz gibi olsun arkadaşlara ve sizlere hayırlı olsun şimdiden
-
@darısı-başımıza hepimiz için hayırlısı
-
@siyahadam yani haklısınız mevzuat.gov.tr den indirip altını çizip okudunuz ama sonuç olarak aynı soru bankasını çözdük ya biz yanlış soru bankalarını çözdük yada siz doğrusunu çözdünüz nasip diyelim artık
-
Var mı artıran, başka duyumu olan
-
@siyahadam ha hocam ben mevzuat.gov.tr den indirip okumadım ama alandan 55 netim var benim demek istediğim Türkiye ekonomisi insan hakları inkılap tarihi kısmı çok farklı sorularla katşılaşıldı bu nasıl beni zorladıysa tüm adayları da zorladı diye düşünüyorm yanılıyor muyum
-
@darısı-başımıza netin kac kardesim
-
@darısı-başımıza mevzuattan çalışan adam soru bankası mı çözer? Kendi sorusunu kendi yazar çözer:)
-
@discotheque kardeşim Türkçem kötü gelecek alandan 55 netim var ama diğer kısımda toplam 16 netim var
-
@darısı-başımıza soru bankaları malesef birbirini tekrara düşüyor. Aslında %98 aynilar o yüzden stratejik davranıp tr ekonomisi ve Türkçeye odaklandim diyelim. Faydası oldu. Ama deneme çözmeyi şiddetle oneririm. Özellikle Türkçe konusunda ve ufak kelime oyunlarını yememe konusunda faydasını gördüm.
-
@darısı-başımıza hayirlisi olsun kardesim