2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Su gibi akan zaman geçmek bilmiyor
-
@oguuzzz az kaldi kardeşim sık dişini
-
@srsmn senin uçağa da az kaldı kardeşim iyi yolculuklar
-
Bu arada Cuma açıklanacağı Tahminimdir. En başından beri öyle hissediyorum haberiniz olsun
-
@siyahadam başladın yanlamaya
-
@olursaekime anlamada kimin sorun yaşadığı net olarak ortada hocam , bana ilk cevap verdiğin Entry e dön bi bak , **ilk günden beri beklentim 71.75 demişim bunu da forumun daha önce ki sayfalarını kontrol ederek görebilirsin ** duyum dediğin şey daha 2 gün önce alınan bir şey . Şimdi kafanın basmadığı , anlamada sorun yaşadığın noktayı görebildin mi ? Göremediysen bir daha yazayım istersen aynı şeyleri , beklenti dediğin şey 26 gün önce oluştu o da 71.75 , duyum aldığım puan olan 70 de 2 önce duyuldu farklı olması kadar normal birşey var mı ayrıca ben duyumumu es geçmiyorum ki , inanıyorum. Diğer tüm adaylar gibi acaba ile bekliyorum sadece ya öyle değilse diye , ben kimseye birşey taahhüt etmiyorum. duyumuma da sen inanma kardeş ne olacağı belli olmaz sonuçta
Bu arada üslubum için kusura bakma nasıl yaklaşılırsa bana , bende öyle cevap veriyorum
-
Yaklaşiyor yaklaşmakta olan...
-
Farklı kaynaklar , farklı baraj duyumları , farklı tarihler var Allah sonumuzu hayır etsin .
-
Arkadaşlar sonuçların açıklanmasına az bir zamanın kaldığı şu günlerde birbirimizi kırmadan bitirelim lütfen. Duyum duyumdur, tahmin tahmindir. Özünde hiç biri için netlik yoktur. Zaman zaman duyumun çıktığı kaynakta dahi bile isteye yalan söylerler. Bunun en yakın örneği geçen yıl ÖSYM içerisinden çıktığı söylenen duyumun yanlış çıkmasında görüldü.
-
Bu güzel süreç hepimiz için birer anı olarak kalacaktır. İyisiyle kötüsüyle, stresiyle siniriyle hatırlayacağız bu günleri...
O yüzden bizde bu geçen süreci hikayeleştiren bir yazı kaleme aldık. Bu başlık içerisinde sizden gelen ve en çok beğeni alan yazıları bir içerikte topladık.
Bundan sonraki süreçlerde de aynı metodu izlemeyi düşünüyoruz. Forumda neler konuşulmuş, kimler ne derece sağlam bilgilerle ve duyumlarla karşımıza çıkmış işte detaylar...
https://www.tercihiniyap.net/m/ozel-haber/2020-kaymakamlik-surecinde-forumda-yazilanlar-konusulanlar-paylasilanlar-h11833.html -
@Antimülakat çok güzel olmuş:)
-
@Antimülakat Cok beğendim bende, emeğinize sağllik
-
Bilmiyorum kazanmak nasip olur mu ki hayırlısı ne ise o olsun ama takip etmesi en keyifli başlık.Günaydın dostlar .
-
@Antimülakat listeleri erken açıklamissiniz hocam
-
memurlar net haber yapmış 15 bin tahmini giren varmış ÖSYM yi de eleştirmiş bu haberden sonra açıklanması muhtemel artık memur medyası olarak bütün kurumlarla irtibatları var yaptığı haberlerde hep bir sonuca bağlanıyor açıkçası
-
Sınav bugün aciklanabilir bence
-
bana kalırsa tam bir ay sonra açıklanacak yani 18 kasımda tahmini söylüyorum tabi ki temennim bu gün açıklanması
-
geçen yıl sadece 1 gün önce açıklamışken bugün neden 5 gün önce açıklasın ki ösym
-
@srsmn yok kardeş ben duyumumun ne olduğunu tahminimin ne olduğunu söyledim. Her ne kadar bugün açıklanacak olsa da linç yemeyelim. İnsanlar aradaki farkı karıştırıyor.
-
Teknolojinin bu kadar geliştiği bir dönemde bir sınav bu kadar geç açıklanmamalı ösym gerçekten çok acil bir şekilde yapılandırılmalı