Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
45 kişini hepsi merkez kadrosu mu?
-
Önceki yılların sınav soruları var midir hocam elinizde @Antimülakat @aliveli @paretowilfredo
-
@Berhava önceki yılların sınavı 50 soru test şeklindeydi ve çok zordu ancak malesef sınav soruları paylaşılmadı.
-
@aliveli iibf liler için bu şekildeydi değil mi. Saolun belki elinizde vardır die sormak istedim
-
@Berhava evet
-
90,60 (106.)
90,47 (115.)
90,36 (120.)
90,07 (140.)
89,87 (150.) (bu benimki inş. gelir)
89,77 (160.)Elimdeki verilerde ya 91 üstü almış sınava çok rahat girebilecekler var ya da 89 altında almış sınava girme ihtimalleri bulunmayanlar var. Puan türü vmy sınavında da kullanıldığı için aralıklara çok fazla yığılma var. YDS'si 50'nin altında olup alan netleri çok iyi olduğu için 90'ı geçen çok fazla kişi var. Bari sembolik de olsa 50 YDS şartı falan konulsaydı
Ancak 2015 puanlarına bakınca içim karardı. Zira hali hazırda 2016'ya girmen ya da 2016 puanı düşük olup 2015 puanını kullananlar olursa yandık valla, veriler şu şekilde:
91,53 (110.)
91,41 (116.)
89,39 (243.)Naçizane tahminim ise 90 ve üstü puan alanların rahatlıkla sınava girebilecek olması ve 16 Ocak'ta başvurular başlamadan önce SGK uzman yrd ve SGK müf yrd mülakatı açıklanmadıkça taban puanın 90 altına düşmeyecek olması. İnş. o iki mülakat açıklanır da benim gibi 90 altında kalan arkadaşların da sınava girme şansı olur... MASAK gibi Maliye'nin en prestijli dairesinde çalışıp puanı yettiği her sınava başvuran malum şahıs umarım bu sınava girerek hak yemez ama nerdeee... Yine listeyi 0,1 ile kaçıranların bedduasını alacaktır.
-
yalnız o gün burası ve Dış İşleri arasında seçim yapacak çok fazla olmasa da insan var.
-
@impressiveunit Dış işlerinin alıcısı bellidir. Sadece dış islerini hedefe koyup alan çalışmayan çok kişi var. Genelde 85 üstü YDS yapanların çoğunun alan netleri düşük olduğu için sınava olan başvuruları etkileyeceğini sanmıyorum. Eğer eskisi gibi 70 YDS şartı olsaydı YDS'si iyi olanların bir kısmı Dış işlerini tercih edeceğiden p40'ta 84-83'ü bile görebilirdik ama birçok mülakatın ve yazılı sınavın açıklanmadığı şu ortamda 90 altına düşmesi zor ama umut ediyoruz işte..
-
@odtüsbky elden başvuru çok etkiliyo
-
@gltn Zaten tek umudum o...
-
Sinav zor oluyomus baya.bide torpil olayi fazlaymis
-
2016 p79 ile 91 puanda gelme ihtimali var mı malum 2015 ve 2016 puanı birlikte çağrılıyor sıralama 290
-
@casper Hukukta 400 kişinin çağrılıp 91'le gelip gelmeyeceğini düşünüyorsan 2015 ile 2016'ya tamamen farklı kişilerin girdiği gibi fantastik bir düşünceyi aklından geçiriyor olmalısın. Emin ol, 2015'te çalışıp yeterli puanı alamayan birçok kişi 2016'da yine sınava giriyor. Bu sene alımların durumu belli. Eminim ki birçoğu 2017'de yine girecek. Yığılma her geçen sene artıyor, a grubu öyle kolay değil. İnsanlar 2-3 senesini harcıyor...
-
@odtüsbky Eyvallah teşekkürler..
-
şu an başvuru yapabiliyor muyuzz anlayamadım?başvuru formu bulamadım ben sitesinde
-
@habeascorpus Başvurular pazartesi başlıyor. Şimdiden acele etmemek lazım. Başvuru yapıp eksik bir şeyler olduğu ortaya çıkınca boş yere uğraşırız...
-
Dostlar sinav test mi klasik mi, 2 gun olunca kafam karisti?
-
@pozitifdissallik hocam @odtüsbky kardeşim konuyu en son test olacak şeklinde bağlamıştı. A kadro mesleklerde sözü güçlü abilerden biridir kendisi. Hattımıza bağlanırsa durumu net olarak açıklayacaktır
-
@Antimülakat tesekkur ederim kardesim, söz üstad da o zaman
-
@pozitifdissallik Hocam lütfen konuda 45 mesaj geri gidelim, işte burada: http://forum.tercihiniyap.net/topic/598/bilgi-teknolojileri-kurumu-uzman-yardımcısı-alım-i̇lanı/34