Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@aliveli ulaşamadık malesef
-
Acaba güvenlik soruşturması mülakat açıklandıktan sonra ne kadar sürebilir?
-
@aliveli Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
ü genelde bilgi alımabilen bir konu
kurumu 2 hafta önce aradığımda komisyondan listeyi beklediklerini söylemişlerdi.Btk'nın sitesinde arşiv ve güvenlik taraması bittikten sonra başarılı olan adaylar çağrılır diye bir ibare gördüm. bkz https://www.btk.gov.tr/tr-TR/Sayfalar/Uzman-Yardimciligi
Muhtemelen soruşturmalar bittikten sonra nihai liste açıklanır diye düşünüyorum.
Beklemekten başka çaremiz yok -
kurumlar artık çift güvenlik soruşturması yürütüyor bir mülakat sonuçlarından önce birde açıkladıktan sonra resmi evrak üzerinde.
-
@aliveli 2 tane oluyorsa sonbaharda falan işe başlangıç olacak heralde
-
@informatics ikincisi görev esnasında yapılıyor ama gerçekten bu sıralar güvenlik soruşturması aylar sürüyor.
-
@aliveli Önce kazanabilecekleri açıklayıp sonra soruşturma yapsalarmış daha mantıklı olurmuş. Şimdi kazanamayacaklar da beklemek zorunda. Bu süreçte belki başka iş bulanlar falan olacaktır.Bakalım nasıl sonuçlanacak
-
@informatics hocam güvenlik soruşturmasına takılanların yerine başkaları alabilmek için liste açıklanmadan bunu yapmak zorundalar. Keyfi bir uygulama olmaktan öte kazanılmış hakkın geri alınmasına ilişkin prosedür ile uğraşmak istemiyor kurumlar.
-
Evet dediğiniz mantıklı duruyor ama yine de 2 kere güvenlik soruşturması olması bana uzun bir süreç olarak geliyor. İşe alım bu gidişle 6-7 ay sürmüş olacak
-
bugün kurumu arayıp ulaşabilen bilgi alabilen oldu mu? mulakatlar biteli 1.5 ay oldu neredeyse ama hala ses seda yok.
-
@kingRagnar Şimdi aradım kurumu net bir bilgi olmadığını söylediler.
-
@bk06 Teşekkürler bilgi için.
-
Hem avukatlıktan hakimliğe geçiş sınavını kazanan hem de BTK mülakat bekleyen arkadaşlar var mıydı?
-
merak ediyorum mühendislere yapılan sınavda sorulan alçak geçiren fitre, şifreleme ve modülasyon hesaplarını btk'daki hangi uzman yapabiliyor?
20 kişilik kontejana 2 kişi bile giremiyor. İncelenmesi gereken bir konu
-
@galatasaray Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
merak ediyorum mühendislere yapılan sınavda sorulan alçak geçiren fitre, şifreleme ve modülasyon hesaplarını btk'daki hangi uzman yapabiliyor?
20 kişilik kontejana 2 kişi bile giremiyor. İncelenmesi gereken bir konu
Hocam mülakat için diyorsunuz sanırım, ben mülakata mühendislik grubundan girenlerdenim ve listede 80 kişinin adı vardı mülakat için...
-
@bilogrt38 mühendislik grubu için 80 kişi değil 40 - 50 kişinin çağrıldığını söylemişti görevli
-
@vronsky Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@bilogrt38 mühendislik grubu için 80 kişi değil 40 - 50 kişinin çağrıldığını söylemişti görevli
Hocam ben ordaki listeye özellikle dikkat etmeye çalıştım yanılmıyorsam listede 80 kişinin adı vardı. 40-50 kişi olması daha çok işime gelir orası da ayrı
-
@bilogrt38 bana söylenen oydu. Bir de mühendislerin mülakatı son iki gündü. Emin olamamakla beraber hukukçuların 3 gün sürdü diye biliyorum. Onlar 80 kişi çağrıldı diye biliyorum. Bu mantıkla kıyaslanınca sanki bana söylenen doğru gibi geliyor ama kesinliğini bilemeyiz tabi
-
@vronsky Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@bilogrt38 bana söylenen oydu. Bir de mühendislerin mülakatı son iki gündü. Emin olamamakla beraber hukukçuların 3 gün sürdü diye biliyorum. Onlar 80 kişi çağrıldı diye biliyorum. Bu mantıkla kıyaslanınca sanki bana söylenen doğru gibi geliyor ama kesinliğini bilemeyiz tabi
Hayırlısı artık hocam, bakalım sonuç ne zaman açıklanacak...
-
@vronsky valla 50 rakamı bile beni çok şaşırttı. Grupta yazışan 3-5 kişiden başka hiç kimse ses soluk çıkarmadı.