Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@paretowilfredo @aliveli @Antimülakat hocalarım mülakat sonucunun ne zaman açıklanacağına dair bir duyumunuz var mı?
-
@SH5826 hocam mülakatlar ne zaman bitmişti?
-
@aliveli 6-10 mart tarihleri arası mülakat yapıldı
-
Ben twet attim arkadaslar. Musait olanlar da atarsa belki sesimizi duyurabiliriz.
-
BTK mülakatına girip hakimlik mülakatını geçen kaç kişi var acaba?
-
hala bir haber yok ne zaman acıklanır mülakat sonuçları?
-
net bir bilgi alabilen oldu mu ne zman acıklacagına dair. mülakat olalı cok uzun sürdü çünkü
-
Çok sessiz forum
-
Açıklanmayan sınav kalmadı.Diğer sınavları bekliyorlar desem onlar da kalmadı.
-
biraz daha beraber bekleyeceğiz gibi duruyor.
-
@bk06 kpss 2018 sonuçlarının açıklanmasıyla canlanmaya başlar.
-
@burcuburcu 2018 mi
-
Kurum çok yoğun olabilir.Başkan bey her gün bir aktivitede gördüğüm kadarıyla.bundan 3-4 hafta önce ik yı aradığımda kurulun bir türlü toplanamayı son şeklinin verilemediği ve bu sebepten kesinlik kazanmadığı gibi bir açıklama yapılmıştı.o zamandan beri bir bilgi alamadım malesef.
-
Bir de fetö dalgasının en yoğun yaşandığı kurumlardan biriydi, BTK. Öyle olunca çok dikkatli olacaklarını düşünüyorum, herkes diken üstündedir, alımlarda iki kat hassasiyet gösterilecektir.
-
@Antimülakat Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Bir de fetö dalgasının en yoğun yaşandığı kurumlardan biriydi, BTK. Öyle olunca çok dikkatli olacaklarını düşünüyorum, herkes diken üstündedir, alımlarda iki kat hassasiyet gösterilecektir.
Ben de öyle olacağını düşünüyor ve umuyorum. Kurumun üçte birinin atıldığını düşünürsek hassasiyet gösterileceği açık...
-
arkadaşlar kurumu geçen hafta aradığımda hafta içinde açıklanacağını söylediler.Bu hafta aradım çok yakında dediler
-
o yüzden belki bu hafta açıklanır diye düşünüyorum
-
bugün mü aradınız?
-
@izmitt evet bugün de aradım geçen hafta da çarşambaydı sanırım aradığımda
-
Yav bu kurumda çalışanlara serbest kıyafet uygulaması mı var yoksa kurum binasının içinde özel şirket mi var? Her sabah işe giderken görüyorum, kot pantolunlu tshirtlü çocuklar kurumdan içeri giriyor. Stajyer desem btk'nın staj ilanı açtığını da görmedim Bir bilgisi olan var mı valla anlamadım hiçbir şey. Ha bi de alexandr dugin gibi sakalı olan amca var, amca eğer yazdıklarımı görüyorsan o sakalları bir kes ya tamam kılık kıyafet esnetildi ama memurun da bi edebi adabı olmalı