Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
dün ben de aradığımda görevli personel en geç önümüzdeki hafta açıklanır dedi.
-
@titoizm Bir ara BTK yetenekli hacker'ları sınavla seçerek kurum bünyesinde sözleşmeli çalıştırmak için işe almıştı. Onlar olabilir belki...
-
@odtüsbky Bak o gayet mümkün. Mr. Robot'taki Elliot gibi tipleri var zaten
-
@izmitt daha önce bu şekilde net cevaplar verilmemişti, o yüzden bayram öncesi açıklanır diye ümit ediyorum
-
@minelgaraib kendileride bilmiyorlar oyalıyor da olabilirler. çünkü IK yı aradıgımda farklı kişiler cıkınca farklı cevaplar veriyorlar. Bir tanesi 1 kac haftaya acıklanacak derken bir gün sonra bir diğeri hiçbir bilgimiz yok biz de sizin gibi bekliyoruz cevabını veriyor. çelişki var . ama tabi umarım bir önce acıklarlar.
-
bana iki arayışımda da aynı kişi çıkmıştı ama tabi en yakın bilgi çok yakında demesiydi
-
bugün son dakika düşer mi dersiniz
-
@izmitt zannetmiyorum bu hafta açıklanmaz. Haftaya belki
-
Bence haftaya da açıklanmaz bayramdan sonraya kalır. Bugun bende aradım net bir şey söyleyen yok. Bayramdan önce mi sonra mı olur diye sordum hiç bir şey demediler.
-
Artık sürecin sonuna yaklaştık gibi...
-
Ben de dün görüştüm arkadaşlar. telefondaki görevli kendilerinin bilgilerinin olmadığını, kurulun çalışmalarının halen devam ettiğini, bilgilerinin olmadığını söyledi. Farklı bilgilerin olmasının sebebi nedir acaba?
-
@merhaba insan kaynaklarını mı aradınız acaba?ben tekrar aradığımda bana yine çok yakında cevabını verdiler çünkü
-
@fatayse Evet İnsan Kaynakları ile görüştüm.
-
Yüksek ihtimal bayramdan sonra açıklanır.
-
merkezi atama geldi. hala arkdaşların atamaları yapılmamış.
6 aya denkliyorlar sanırım -
@galatasaray insanlar kendini güvenceye alabilmek için merkezi atamadan tercih yapmak durumunda, böylece bir kişi birden fazla yere yerleşip kıt olan kontenjanları daha da heba edeceğiz bu uzayan süreçler yüzünden.
-
@burcuburcu Uzman yardımcılığına yerleşen yüksek puanlı beyinler istedikleri an istifa edip başka kuruma geçebiliyorlar. Sözleşmeli 4B, 399 ya da kadrolu her ne şekilde olursa olsun yerleşenlerin puanları yanmalı. Böylelikle mühendislikte puanlar 86 lara düşebilir.
-
ben 2017/1 tercihlerimi yapacam bu gidişle.
-
@izmitt Tercihlerin son gününe kadar bekleyip sonra tercih yapın, böylelikle vicdanınız da rahat etsin. Olur da burayı kazanırsanız boşlattığınız kadro bir sonraki atamada zaten dolar diye düşünüyorum. Dolmaz mı yoksa?
-
@fatayse tekrardan görüştünüz mü? Var mı yeni bir haber sizin duyduğunuz?