Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Bu sene hakimlikte de yayımlanmadı kazananların listesi Normal geliyor artık
-
Bimer'e itiraz ettim. Başka neler yapabiliriz arkadaşlar. Ben inanmıyorum hukuktan 80 kişinin 43 üzeri yapabileceğini sınava giren 300 kişi yoktur bile.
-
@Hanskelsen bimer'e itiraz etsek de bi ise yaramiyor. Onlar direk ilgili kuruma yonlendiriyorlar. Aslolan, Kurumun ne cevap vereceģi ve bu konudaki tutumu. Anlamiyorum ki cok mu zor sorulari yayimlamak, kafamizdaki soru isaretlerini gidermek. Neden bu cekince? Yapamadiysam yapamadim der aptalligima yanarim en azindan.
-
@siddharta kurumun mevzuatı ile ilgili soruları dahi yaptığımı düşünüyorum. Olabilir insanlık hali diğer alanlardan kötü yapmış da olabilirim de dediğiniz gibi bir görelim neyi saklıyorsunuz. Hazine avukatlığı sınavına da girdim adamlar öbür gün sorular ve doğru cevapları yayınladı. Kurumlar arası bu kadar uygulama farkı olmamalı.
-
@habeascorpus Orada bile net sayısı ve sıra vardı en azından
-
arkadaşlar sınavda 1 boşum vardı ve 2 yanlış bekliyordum puanlar açıklanmadı ama hukuk alanından kazandım ben de hukukun 4 üstü kapattığının düşünüyorum
-
Forum dan başarılı olan kimse yok mu ?
-
@pozitifdissallik siz başarılı oldunuz mu ?
-
Mühendislikten başarılı olan var mı?
-
Memurlar forumunda kazanan birkaç kişi gördüm hocam.
-
kazanan arkadaşlara sorum şu çünkü kuruma ulaşamıyorum.belgeleri mail attıktan sonra mülakata girmeden 1 gün önce belgeleri elden teslim etsek sorun olur mu?
-
@hukukuzmanı aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum.
-
@bk06 ben ilanı okuyunca bunun mümkün olduğunu düşünüyorum çünkü ilanda mail olarak gönderenlerin mülakata girmeden önce elden teslim etmeleri gerektiği yazıyor demek ki mülakata girmeden 1 gün önce elden verebiliriz
-
bimerden cimerden yazmak lazım
20 mühendis alınacak 1 kişi bile sınavı geçtim diyemiyor.
O sınavdan 70 alabilecek 20 kişinin bulunması mümkün değil
notları da açıklamıyorlar. -
kazanan listesi ve notların açıklanması yönünde baskı yapılmalı BTK'ya bu durum hiç şeffaf değil.
-
@hukukuzmanı Hocam ben salı veya çarşamba gitmeyi düşünüyorum kuruma evrakları elden vermek için. Sizi haberdar ederim. Yalnız "Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyanı" tam olarak neyi kast ediyor bu konuda tam bilgim yok açıklayabilir misiniz ?
-
Bende başarılı yazıyor, hukukçuyum. Kaç dogru yaptıgım hakkında fikrim yok, gelişigüzel 40 civarı bekliyorum diyodum. Ama 42-43ün altında kapatma ihtimali vermiyorum, hele ki yakın zamanda hakimlik sınavı olup iyi çalışanlar olduğu düşünülürse.
-
@rmazandavulcusu hocam memurlarda bizim bölüm nerde yazıyor?Eskiden aynı çatı altında forumu vardı şimdi orada bi hareket yok.başka konu mı açıldı?
-
@piraye forum.memurlar .net/konu/2213979/5.sayfa
Bu link BTK hakkında hocam. -
@rmazandavulcusu Teşekkürler