Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Internetle en ilgili kurum, en igrenc basvuru sayfasi ve formu
-
@sezginci Bilgi Teknolojileri Kurumu Uzman Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Diplomanın üniversitenin aslı gibidir mührü kabul edilir mi
Ben de tekrardan sorayım
-
evet arkadaşlar aslı gibidir kabul oluyor mu? olmuyorsa kurumdan onaylı örnek yerine noter onayı kabul edilir mi? yardımcı olursanız seviniriz.
-
@damir edilir tabiki hocam
-
Arkadaslar Kizilay dan bu kuruma nasıl gidebiliriz?
-
@pozitifdissallik çayyolu metroya binip danıştay durağında inebilirsiniz.
-
Islak imzalı fakülte onaylı mezuniyet belgeleri kabul ediliyormuş
-
@aliveli tesekkur ederim hocam
-
@Berheva hocam ruhsatı şimdi istiyorlar mı.ben 15 gün sonra alacam da
-
Hocam iibf liyim o konuda konuşmadım maalesef
-
başvuru sayfasında sorun yaşayan olmadı mı hiç arkadaşlar ?
-
Ben başvura bastım gitti. Çıktı alamadım.
-
@mariapuder ben de alamıyorum çıktı başvur dedikten sonra sayfa gidiyor
-
Bende başta alamadım sonra yazdir butonu yeniden çıktı bide bazı yerler eksik doldurulunca yine cikmiyor
-
@varollardanmert sayfa gitti ben tekrar başvuru sayfasını açtım bomboş. Tekrar doldurmam gerek heralde. Keşke ilk önce yazdır deseydim.
-
@mariapuder 270 kb lık fotoğraf yüklüyorum şimdi de resim dosyanız gereğinden büyük hatası vermeye başladı
-
@varollardanmert benim foto sıkıntı olmadı paintten ayarlıyorum genelde. Btk nın başvuru sisteminin sorunlu olması da ayrı bir ironi.
-
Arkadaşlar basvuru yaptıktan sonra istediğimiz zaman çıktı alabiliyor muyuz formu?
-
Diplomanın okuldan onaylı örneği kabul ediliyor mu? İlanda sadece noter onaylı denmiş. Diplomanın aslı denmiş. Kurumca onaylı örneği denmiş.
Hatta postayla gönderecekler için "Posta ile başvuru yapacak adaylar, belgelerin noter onaylı suretleri veya asılları ile başvuruda bulunabilirler. Adayların belgelerin asıllarını talep etmeleri halinde, ilgili evrakların fotokopileri Kurum tarafından tasdik edilerek asılları adaya iade edilir." ibaresi konmuş. Net cevap verebilecek olan var mı?
Diplomanın okul onaylı örneği kanul edilir mi?
-
Yazdir dedigimizde cümleler eksik cikiyor formda bi harf kotasi görüncek yere koysalardi iyiydi böle eksik göndercez geri kalan bosluklari cümleleri kurumdakiler tamamliycak sanirim..