Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@odtüsbky tesekkurler hocam
-
basvuru sayfasi ne kadar kötü. kaydet deyince yarim yamalak cikiyor. umarim bir sorun olmaz.
-
Dostlar kurumun geçmiş yıl sorularını bulan var mi, hukuk dönüşüm de var da diğerlerini bulamadım
-
@pozitifdissallik Hukuk sorularını nerde buldunuz acaba ?
-
@casper Dönüşüm cikmis sorularda var hocam ama toplu bulamadım
-
''fotoğraflı ve imzalı sureti'' derken ne diyor? zaten fotoyu sisteme yükledik. sadece çıktıyı imzalamak yeterli midir?
-
Geçici mezuniyet belgesiyle başvurabiliyoruz değil mi ?
-
@Berheva elbette
-
Basvuru formu nerde? Goremedim biturlu. Link verirmisiniz?
-
Avukatlik ruhsatnamesinin fotokopisi istenmiyor. Bunu nerden cikardinjz? Gene de nolur nolmaz diye ekledim fotokopiyi
-
Başvuru tamamladıktan sonra yazdırma kısmına gelince hata alan var mı çıktı alamıyorum kaç kere denedim ?
-
@siddharta Sınav işleriyle ilgilenen Osman Bey'i aradım. Kendisi artık tekrar tekrar arayıp aynı şeyi sormamdan sıkılmış. Daha da aramam, her şey ortada. Hukukçular için Avukatlık ruhsatını kanıtlayan bir fotokopidir, belgedir, her ne ise başvuru formuna ekleyin yoksa kabul etmeyiz, ruhsatınız olduğunu nereden bileceğiz diyor. Yani başvuruda ruhsat sahibi olmak diyor, gerekmese ilana eklemezdik diyor İyi ki arayıp sormuşum. Santral çoğu zaman açmıyor telefonu, kuruma ulaşmak zor.
-
@odtüsbky osman beyin numarasını verebilir misiniz?
-
@odtüsbky sagolun. Sadece fotokopi gndordim barodan onaylatmadim. Bi problem cikmaz umarim
-
Herkes ptt kargo ile mi gönderiyor? Daha önce sorun yaşayan oldu mu?
-
@Łódź evet. sıkıntı olmaz.
arkadaşlar cvp verebilir misiniz?
''fotoğraflı ve imzalı sureti'' derken ne diyor? zaten fotoyu sisteme yükledik. çıktı fotoğraflı olacak. sadece çıktıyı imzalamak yeterli midir? fotoğrafı ekliyeceksem nereye ne şekildr ekliyeyim? -
@caletti fotogtafiniz zaten ciktida var. 2 sayfa cikti benim. En son sayfaya adimi soyadimi yazip imza attim. Bukadar
-
@Łódź aps ile gonderirseniz 1 gun icinde ankaraya varir. Ptt den yollayin.
-
Diplomanın üniversitenin aslı gibidir mührü kabul edilir mi
-
Amaciniz hedefleriniz? Bi kurum basvurusunda ilk defa goruyorum