Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Mesai bitimine doğru açıklanır diye düşünüyorum.
-
Kurumu arayacak gönüllü arkadaş var mı
-
Az önce aradım arkadaşlar bugün sınav açıklanacak mı diye sordum. Bilmiyorum bir yerden duyum aldınız herhalde dedi. Halbuki duyumu aldığımız yer orası zaten. Herneyse çalışma varmış bugün yarın açıklanır herhalde diyede son sözünü söyledi. Aramak isteyen varsa ki ne kadar çok ararsak o kadar çabuk açıklama ihtimalleri var. Teli: 0312 294 73 56
-
@paca08 bugün beklemeyelim açıklanmaz o zaman. Yoksa bugün açıklanacak derdi herhalde
-
Muhtemelen bugün açıklanmayacak. Neden bu kadar uzun sürüyor anlayamıyorum.
-
@minelgaraib yarın sık sık ararsak elbet açıklarlar. Üç beş kişinin aramasındansa 100 kişi ararsa açıklanır. Korkmayın arayınca listeden düşmezsiniz
-
@paca08 listeden düşmek gibi bir endişeye kapılmadım, ben de arıyorum zaten merak etmeyin
-
@minelgaraib sözüm size değil sizin aradığınızı biliyorum. Sadece diğer arkadaşlara olumlu çağrıda bulunuyorum.
-
bugün de ses yok galiba
-
bugünden bir haberi olan var mı arkadaşlar ben aradım fakat yine ulaşamadım
-
Açıklanmadı
-
Bu gidişle cumaya kadar uzayacak. İşte bürokrasi böyle bir şey.
-
Cuma veya pazartesi açıklanacak deniyordu , beklemek artık işimiz oldu resmen
-
kurumu arayan oldu mu arkadaşlar
-
aradım arkadaşlar siteyi takip edin dediler insan kaynaklarının bilgisi yokmuş. yukardaki numaraya da ulaşılmıyor
-
Biz zaten magazin programlarından takip ediyorduk. Çok faydalı bir bilgi vermiş. Bugünde aradım telefon çalmıyor bile. Bu cumaya kaldı gibi dua edelimde bu hafta açıklansın.
-
Açıklanmış
-
Açıklanmış sadece başarılı yada başarısız yazıyor puan yok
-
Puan falan yazmıyor bari zahmet edip neti doğruyu yanlışı yazsaydılar..Telefonu arıyorum kapalı.
Alacakları 20 kişiden biri bile onun bunun dayısı yeğeni torpili ile girmişse helal etmiyorum hakkımı. -
85-91 arası puanlarım olmasına rağmen, pes etmem için tüm kurum sınavları el birliğiyle canımı okuyor. Kendimi başarısız olduğuma inandırmam gerekiyor artık...