Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@hukukuzmanı malesef benim de olmadı hocam
-
@bk06 buna ilişkin bilgi teknolojileri ve iletişim kurumuna şu tarihte yapılan sınavı şu böülmden kazandım bu mesleği ypmaya engel durumun yoktur dedim ve imzaladım
-
@bk06 ben de bugün mail attım ama siz gerçekten bi sorarsanız ben de ona göre hareket ederim mülakatımın olduğu gün hakimlik evrakalrını da teslim edeceğim yoksa benim için 2 günde 1 ankaraya gitmek gerekecek bu benim için çok zor çünkü izmir de yaşıyorum
-
@pozitifdissallik üzüldüm adınıza ama her işte bir hayır vardır
-
Arkadaşlar merhaba, ben de mülakata girecek olanlardanım. Bölüm bilgisayar mühendisliği. Herkes gibi ben de geçmeyi beklemiyordum. Sınav barajını kendilerince düşürmüş olabilirler. Ya da 4 yanlış 1 doğruyu götürmemiştir. Bilemiyorum.. :S
Bugun Kurumun santralini aradım. 0312 294 73 56 şeklinde bi numara verdiler. Arıyorum açmıyorlar ya da sürekli meşgul çalıyor. Sanırım açıp kenara koyuyorlar deli oldum..
insankaynaklarına mail attım. Mülakatta belgeleri getirsek olur mu ? yoksa en geç mülakatın bir gün öncesinde mi istiyorsunuz. Şu görevini yapmaya engel bi durum olmadıgına dair beyan sağlık raporu mu? şeklinde iki soru sordum.
Cevap gelirse hemen buraya yazarım.. Sizin bu konularla ilgili bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de mülakatta ne soracaklar çok merak ediyorum. Sınav aşşırı zordu. Mülakatta da olayı abartacaklar sanırım. Yani bence böyle.
çok uzattım. sabrınıza sağlık . Herkese başarılar..
-
Hatta cevap geldi bile
-
Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmadığına dair yazılı beyan
Sadece yazılı beyanınız yeterlidir. -
Belgeleri Mülakat günü yanımızda getirsek olur mu? Yoksa en geç mülakat tarihinden bir gün öncesinde mi istiyorsunuz ?
Önce mail atın, Mülakata geldiğiniz gün asıllarını getirebilirsiniz.
Umarım yardımcı olmustur bu yorumum..
-
-
@sonic paylaşımın için teşekkür ederiz sayende sorularımın bir kısmının cevaplarını almış oldum
-
şu sınavın detaylı sonucuyla ilgili sonuca ulaşan var mı?Bimer'e yazanlar olmuştu?
Bu arada, ben yanıt alamadım.Umarım böyle kalmaz bu. -
@sonic hocam kendi el yazımızla mı yazıcaz peki?
-
@SH5826 ialnda öyle bir husus belirtmediği için ben word de yazıp çıktı aldım imzaladım ve daha sonra pdf olarak tarattım hepsini ve mail olarak gönderdim.
-
@SH5826 Yani el yazımızla mı olacak bilmiyorum. Başka biri daha mailime cevap vermiş.
O da şunları söylemiş:ilanda da belirtildiği üzere kendi beyanınız yeterli oluyor, örneğin, “Sağlık yönünden kurumunuzda çalışmama engel her hangi bir durumum bulunmamaktadır” gibi, “ askerliğimi yaptım veya şu tarihe kadar tecilliyim gibi bir cümlelik kendi beyanın”, “her hangi bir sabıka kaydım bulunmamaktadır” gibi geliştirilmiş cümlelerle beyan dilekçelerinizi yazıp ilandaki e-mail gönderebilirsiniz.
Sanırım el yazımızla yazıp imzalayacağız. Ben böyle anladım.. Ya da ikisini de yapalım. Zaten önce mail atıcaz ya Yanımızda ikisini de götürürüz böylece sağlama almış oluruz
-
@sonic teşekkürler
-
mülakata çalışan arkadaşlar var mı?nasıl bir yöntemle çalışıyorsunuz?
-
Geçmiş senelerde mülakata girenlerle ilgili bir bilginiz var mı?
Ne sormuşlar acaba?
Teknik mülakat mı? Yoksa ik mülakatı mı?
Neye göre hazırlansak bilemedim. Nette de bir şey bulamadım. -
@sonic sınavı geçen aday sayısı zaten 1 elin parmaklarını geçmiyor. sizi garanti alırlar stres yapmayın boşuna
-
@galatasaray referans olmayınca hiçbir iş garanti olmuyor ki :S
-
Yarın mülakatı olan var mı?
-
Mühendislikten kimler hangi gün saatte mülakata girecek? Ayrıca mülakata mühendislikten kaç kişi kaldı bilgisi olan var mı?
-
@Anadolu Evet hocam 15-16:00 arası insallah
-
@kingRagnar Ben hukuktan gireceğim fakat kaç kişinin mülakata gireceğini bilmiyorum