Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar kaç günde açiklanacağina dair bilgisi olan var mi?
-
@neva sözlü sinavi takip eden 3 gun icinde aciklanacak diyodu sitesinde.
-
Mülakat günü memur perşembe ya da cuma açıklanır demişti
-
ilanda mülakat bitimini takip eden 5 içinde açıklanacağı yazıyor 5.gün de yarın oluyor belki yarın açıklanır
-
Kurum telefonları açmıyor ulaşabilen var mı?
-
ne zaman açıklanabileceğine dair bir bilgisi olan var mı? ilanda bugünü kastediyordu ama bugün açıklanmayacak galiba
-
Arkadaşlar ben aradım ulaştım. Bugün aksama doğru ya da yarin aciklanacak komisyonu bekliyoruz biz de, o yuzden kesin bir sey bilmiyoruz dediler.
-
@asdfasdf teşekkür ederiz o zaman bekleyelim ümit var demek ki
-
@odtüsbky özür dilerim kardeşim haklısın.
-
@odtüsbky özür dilerim kardeşim haklısın.
-
@Pigou özel mesaj diye bir şey var. Şu sayfada böyle yorumlara yeter. Ayrıca yaptığın yorum da çok kötü. Daha işe yarayan şeyler yazalım lütfen. Senin şu olaydaki kendi hatana girmek istemiyorum, bir daha tedbirli iş yaparsın. Kısmetin değilmiş.
-
@Pigou Dostum bir şekilde iyi niyetle verilen fikirlere bu şekilde saldırmak doğru değil. @odtüsbky dostumuz bugüne dek bu forumda insanlara yardım etmek için sürekli olarak uğraşmıştır. İyi niyeti herkesçe malumdur. Fikir vermiştir, kimseye başvur veya başvurma diye bir dayatmada bulunmamıştır bulunamaz da. Yapmış olduğu çıkarımların mantıksal dayanakları vardır. Bunlar sana uyar veya uymaz. Ama başvuru yapmamak kimsenin suçu değil, başvuru yapmayanın suçudur. Bu sınavlara giren en genç kişiler 22-23 yaşında koca koca insanlar. Eğer illa ithamlarda bulunacaksan özel mesajdan tartışmanı sürdürmelisin. Bu başlıklar ve bu forum insanların sınavlarla alakalı bilgi alması için var, aksi amaçlara sapmalar olursa müdahil olmaya devam edeceğiz.
-
@Pigou Çok mesaj yazdığım için şimdi bulamıyorum ancak elinde birçok kişinin sınav sonuç belgesi olduğu için ilanlar için iyimser tahminler yapıyordum en fazla 1-2 puan sapma oluyordu. BTK sınavında açık ara yanılınca "Bundan sonra sınav puanı tahmini kariyerimi noktalıyorum." deyip bir daha puan tahmin etmemeye başladım. Aralık bile vermiyorum. Hatta emin olmadığım bilgileri bile yazmamaya başladım. Eğer BTK'daki hatamdan sonra BDDK ve VMY gibi sınavlarda tahminlere devam edersem kötü niyetimden söz edilebilirdi ancak ben insanlara zarar vermeye başladığımı fark edince en kötü yerde bıraktım. 10 şeyden 9'u doğru olunca kalan birinin doğruluğundan şüphe edilse bile insanlar gerçek oymuş gibi düşünebiliyor. Ben de kimseye zarar vermemek için o zamandan beri tahmin etmiyorum. Ancak yeri geldiğinde olaylardan çıkarım yaparak yorum yazabiliyorum. Aile bakanlığı sınavı için ise mevcut veriyi aktardım.
-
Kurumu arayan var mı?
-
@SH5826 aradım ogleden sonra arayın dediler
- liste madde
-
bugün açıklanır mı arkadaşlar?
-
merhaba arkadaslar.. ben sımdı bılgı aldım bakan kuruma gelcekmıs herkes onun hazırlıgındaymıs acıklanır ya da acıklanmaz turunden bılgı almak cok zor cunku bakan gelecegı zaman her sey duruyor malum..bır de ben uluslararası anlasmalar sorusunun ustune gıttım ve kurum bana teblıgatla yazı gonderdı soruyu ıptal ettık puanlamaya dahıl etmedık dıye..34 de kalan kısıler baraja trakıldıgı ıcın mulakata kalamadı sırf bu yuzden haberınız olsun..boylesıne sacma kurumlar ınsanların haklarını son derece zedeleyen kurumlardır..soruları hazırlayan okuyan kısıler hepsını yapan kısı daıre baskanı olunca boyle oluyor malesef!!!
-
@Mülakatci siz tekrar arayacak mısınız acaba?
-
Bakan geliyorsa bugün kimse sallamaz bizi. Yarina kaldik. O da insallah tabi..
-
Bugün de elimde telefonla günüm geçti.100 kere girdim herhalde sitesine.Açiklansa da kurtulsak .