Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK) Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
kurumu arayan var mı arkadaşlar
-
@hukukuzmanı telefonu açan yok malesef
-
Ben de aradım ama telefonu açan olmadı.
-
Çalıyor daha sonra meşgule atıyor
-
bugün de açıklanmayacak sanırım.
-
Açıkçası bugün açıklanır diye düşünüyordum, mevzuatta sözlü sınav bittikten 5 gün sonra diyor, hadi işgünü olsun o da bugün son.
Merak içinde bekliyoruz.
-
Ne zaman acıklanacağına dair kurumdan bilgi alabilen oldu mu bugün?
-
@kingRagnar maalesef telefona bakmıyorlar
-
Şimdi kurumu aradım, santraldeki yetkili bir numara verdi ora ile görüşmeniz gerekiyor diye. Verdiği numarayı aradım oradaki yetkili bilgim yok, açıklanır diye bekliyorduk, iş yoğunluğundan dolayı gecikmiş olabilir dedi.
-
@bilogrt38 o zaman eli kulağında diyebiliriz herhalde
-
@bilogrt38 @SH5826 arkadaşlar benim de cuma günü öyle oldu fakat karşıdaki kişi bana komisyon değerlendirme yapmadı dedi.Değerlendirme raporu onlara ulaştığında açıklayacaklarını söyledi.
-
@hukukuzmanı bende aradım bilgimiz yok dendi
-
@hukukuzmanı Değerlendirme henüz yapılmadıysa, sonuçların açıklanması perşembe ya da cumayı bulur.. Bir de onların 'açıklanır diye bekliyorduk' demeleri çok saçma. Biz bekliyorduk asıl
-
ben cuma günü aramıştım bana böyle söylenmişti tabi değerlendirme ne aşamada nasıl olur bilmiyorum.Belki de hazırdır fakat açıklama yapılacak kısma raporlanmamıştır. İnşallah bugünler de açıklanır kpss ya başvuru için onu bekliyorum biraz da:)
-
Kuruma ulaşabilen ne zaman acıklanacağına dair bilgi var mı
-
bugün de ses yok
-
@hukukuzmanı bes dk once aradım insan kaynakları ile gorustum elimizde herhangi bir bilgi yok dedi bayan bugün açıklanmayacak sanırım.
-
Herhangi bir haber yok sanırım?
-
Kurumu aradım ancak ulaşamadım.haber alabilen var mı?
-
Ben de aradım ama açmıyorlar telefonu.. Bugün toplantı varmış. Duyurular da yazıyordu. Bakan gelecekmiş. O yüzden bugün de bir şey beklemeyelim bence..