2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
MÜCAHİT CİVRİZ bakanın özel kalem müdür
0312425 00 23 - 80
0312415 10 13
Fax: 0312425 00 58 beyler bayanlar arayın fax cekın bızım mesgulıyetımız herkesın mesgulıyetı olmalı -
İmkansiz derken sanki cirolar düşük asil bu sene butun sartlar daha olgun vergi barışı, ihraclar ve kurumun kendi ihtiyacı vs. daha da imkan taniyor. Sacmalamış.
-
Ohal 19 ocakta bitiyor bütük ihtimal uzatılmayacak ohal sonrası görevden alma 657 kanuna. Göre zor temizlenme olsaydı şuana kadar olurdu başındab savmak için ugrasıyorlar
-
@keynesin-amcası uzatilir hocam tekrardan ancak mart gibi yarida kesilip nisan Mayıs gibi referandum olur.
-
amaç ümit kırmak bence ilana çıkma zorunluluğumuz yok nedir yav ihtiyaç varsa daha büyük zorunluluk olur mu
-
beyler kız arkadaslar bulun onlar daha destek daha sahıp cıkıyor ben bazen utanıyorum bıle gruplara yazın etkınlıgımız yavas yavas sonra soruları cevaplayan arkadaslara mesaj atalım
-
REFERANDUM OLACAK BU YUZDEN BEKLETIYORLAR ILANI ILAN ELBE GELECEK ANCAK BIZ BU SAYIYI SAYILARI YUKARI CEKMELIYIZ MAGDUR OLMDAN BUTUN ARKADASLARIMIZ YERLESMELI İBBF OHAL ILAN EDIYOR
-
Bence birimiz kisa çöp çeksin gitsin kendini kizilayda yaksin. Durum bu seviyeye geldi hakkaten
-
@serkan98 kardesım etkınlıge katıl gruplarda duyur rehberıne yaz bu bızım atılan ılk kursunumuz olsun kı mıllı ırade dıyorlar bız mıllı ıradeyız hakkımızı arayalım
-
Açıklamalara göre uzatmayız diyorlar tabi belli olmaz referandum olduğu için ohali uzatmazlar diye düşünüyorum
-
referandum bızım tek sansımız madem oy lazım 400 bın de iibf li var aılelerı var bız bu ılanı alcaz hıc mıs cesaretınız yok yarın saat 19,00 da etkınlık rekor yapmalı
-
Yapacaz kardesim daha oncekilerde de baya cabaladim malumlarda da fakat olmadi olmadi diye de birakacak degiliz a grubu calisanlari şu zamanda SABIR KAHRAMANLARIDIR
-
@serkan98 adamsın kardesım baslayın sımdıden
-
Ben aradim bu numarayi acan yok bekliyoda bekliyor. Baska arayan varmi utanmayin arkadaslar arayin siz hakkiniz olani istiyosunuz art arda arayin sikilmadan cevap vermek zorundalar. Bilgi edinme hakki cercevesinde.
-
MÜCAHİT CİVRİZ bakanın özel kalem müdür
0312425 00 23 - 80
0312415 10 13
Fax: 0312425 00 58 arayın belkı sızın cagrınıza cevap olacak belkı sızın sayenız de gelecek o ılan sayısı -
@john-nash o yuzden yazmak istemedim pek kimseye inancim kalmadi .sadece 1 ay once talep geliyo bizde sınav hazırlıklarına basliyoruz dedi imkansız olmasi subatta o bakımdan
-
@tek-çare ılan olcak kardeısım benım ama amacımız sayıyı artırmak ılanı one almak dar bakmayın ılanı sımdı getırtmek demek ıkıncı ılana yer acmak demek genıs dusunun dık durun azucık ya
-
bugüne kadar her etkinlikte olmaya çalıştım yine olurum benimde 3.yılım bitti 4 de girdik mülakatlardan elendik yılmadık bu ilan gelecek ama zamanı öne çekmemiz lazım yoksa puanları kullanamadan yeni kpss ye gireceğiz herkes etkinliklere katılım göstersin arkadaslar gün birlik olma zamanı..
-
@elfwarrior aynen kardeısm yılmak yok sayı artmalı ılanı erkene cekmemız lazım rehberınde kı arkadaslarına mesaj at bu etkınlık en buyugu olcak ulke gundemınde kalcaz face de gruplarda paylas bunu basla konustuklarını da ıkna et gruplarda sorulardan cok etkınlık olmalı
-
Gruplara bağlantısı olan arkadaşlar gruplarda duyurun milletin haberi olsun . Bu gün gündemlik bi mevzu yok şükür. Bu gün bastirirsak emin olun bişeyler olur insallah