2017 GUY İLANI (3.000 GUY İSTİYORUZ)
-
Benim yok sadece merak ettim ondan sordum bende buna mail attım
-
Hello faxtan ücretsiz fax ta çekin
-
@john-nash kardeşim benim facebook hesabım yok ama sırf bu iş için fake bir hesap açıyorum
-
Frayif sadece iki gruba yaz ilk başta yoksa face hesabını kapatır
-
@Frayif bizim kardesim bu etkinlik yarin cok iyi bi etkinlik yapmakiyiz millete ozelden yazmayi
-
Yarın benden 50 tweet sözü
-
@Jakuppp kardes 50 tweet cok güzel ama aralıklarla atarsan cok güzel olur spam olma durumu var hatırlatım
-
@Jakuppp damadın eniştesinden geline 50 tweet .
-
@Jakuppp ayrica kardesim gerekiyorsa rehberinde ki arjkadaslarindan rica et birer twit atsinlar hakli insanlarin sesi yükselecek saga sola duyur yarın sagkam olsun
-
@MuzafferKomutan komutanim bu iste sizi de gormek isteriz siz takinizi gizli yapin buyuk takın saka bi yana ici cigeri yanan arkadaslar alımlar konusunda yardim kardeslerim caba birazz
-
Yarın bakanın sekreteri olan mücahit civrizi de mesai saatleri içinde arayıp kendimizi hatırlatalım. İlgililere daha yakın söylemlerde bulunmak daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum. Numara 0312 425 00 80. Bir bayan çıkıyor ama yinede mücahite ulaşabilmek için uğraşalım. Zor değil arayalım lütfen, twetten daha etkili olur
-
@Jakuppp var mı artıran diyesim geldi
-
0312 425 00 80 bu numarayı gun ıcınde bır ıkı kere arayıp bakan yardımcısyla gorusmek ıstıyoruz aklınız da olsun arayan gorusen buraya yazsın
-
TAG I 18.57 gibi yayınlayacam
-
Sevgili arkadaşlar hepiniz aynı telaş içerisinde bu zor dönemde bir umutla sınav ilanlarını beklemektesiniz. Bende sizinle aynı süreci yaşamaktayım. İki gün önce merkez teşkilatta çalışan bir yetkili, toplantılar sırasında personel alımına yönelik görüşmelerin olduğunu söyledi. Bizimle paylaşılan bilgi: Ocak ya da Şubat ayında alımın yapılabileceğine dair görüş bakana bildirilmiş ama bakan beyin bu yönde daha olur kararı vermediği için alımın nisan ya da mayıs ayına kadar sarkacağı belirtildi. Sayı konusunda kesinlikle 1750 kişinin altına düşmeyeceği en net bilgidir. Verilen bu bilgi ilk ağızdan alınan bilgidir arkadaşlar, yetkilinin isminin verilmesi anlayacağınız üzere uygun düşmez. İnşallah en kısa zamanda bakan beyden olur kararının çıkması bu sürecin en kısa zamanda olacağının teminatıdır.
-
@ynsgs KARDESİM BUGUNKU ETKINLIKTE SENDE TWİT ATAR MISIN ALIM OLACAK INSALLAH AMA NE KADAR SESIMIZ CIKARSA O KADAR YUKSEK VE ERKEN OLUR IKINCI SINAVA KAPI ACILIR IRTIBATTA OLALIM
-
@john-nash Vakit buldukça kardeşim bende gerekli yardımlarda bulunuyorum merak etmeyin..
-
O zaman etkinlikte daha bastiracagiz.
-
@Mega5006 kardeısm duyurun saga sola olur mu memurlar nette hesabı olanlarda orda davet etsınn
-
@ynsgs Ya bu nasıl bir bakandır ki Olur kararı vermek bu kadar zor mu