2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
Açıklandı hayırlı olsun
-
Çok şükür Allah’ım. Kaç aldığımızı görebilecek miyiz acaba arkadaslar ?
-
Açıklandı arkadaşlar nerdesiniz
-
Bu kadar hizli açiklayan üstatlara daha ne denir teşekkür ederiz gercekten cok duyarlilar.
-
Gerçekten helal olsun. Hiç beklemiyordum bu aralar açıklanmasını. Mülakatta başarılar şimdiden
-
Geçemedim tamam eyvallah da kaç puan aldım onu neden yazmıyorsun kurum?
-
Gerçekten forumu takip eden üstadlar varsa çok teşekkür ederiz bizi aylarca bekletip yıpratmadıkları için . Bana sınav günü de bu araları işaret etmişlerdi gerçekten hızlılar.
-
Barajlarda esneme olduğunu düşünüyorum bu kadar kişinin geçeceğini sanmıyordum. Neredeyse %50 geçme oranı
-
@friedman94 olabilir hocam ama ben bekliyordum açıkcası .mülakat da çabuk açıklanır diye düşünüyorum .bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
-
Çok şükür arkadaşlar. Hepimizin hakkında hayırlısı olur umarım.
-
-
stajyer bile olamadık be
-
Bir üniversite yapmalı ve okumalıydı bu sınavı.
-
@hussle bunu ben de anlamadım
-
@hussle her ne kadar hazine tarafı da olsa maliye sınavlarını kendi yapar .dguy ,guy ,vmy,maliye uzman yardımcılığı,defterdarlık .bi dönem muy ve defterdarlık da klasik sınav yapıyordu onu da yine kendileri hazırladı .daha önce de hazine uzmnan yardımcılığı ve kontrolörlük sınavlarını da kendisi yapmış ama bu kadar zor değildi .yine de çok kişi sınavı geçmiş.
-
@hussle, içinde söyledi: 2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
Bir üniversite yapmalı ve okumalıydı bu sınavı.
Hocam üniversitelerin yaptigi sinavlari görüyoruz rezil hepsi.
-
Benim de olmamış , yarıya yakın kişi de kazanmış , cidden kendimi gerizekalı gibi hissediyorum . Yazılı usul yapılan hiçbir sınava girmek istemiyorum artık.
-
@voice okurken makul davranmışlar hocam. Ben her şeyden puan kırarlar diye hesaplamıştım ancak öyle yapmamışlar sağolsunlar onun sonucunda geçen çok kişi var.
-
@choosemyself Kurumun takdirinde tabiki hocam da ; sonucunda sağ olsunlar mı diyecez yoksa keşke puan kırarak mı okusalardı diyeceğiz bilemeyiz .çünkü mülakata giren kişi sayısı arttıkça şansın azalıyor .belki puan kırarak okusalar 10 kişi geçecek ve sen o 10 kişiden olacaksın ve şansın çok yüksek olacak ancak +29 kişi dahil olunca şansın azalacak .ya da belki de bu kadar toleranslı okumasalar bizlerde bu listede olamayacağız .ben açıkcası 10 kişiyi tercih ederim çünkü mülakat apayrı bir olay referanslı 1 kişi bile senin elenmene neden oluyor ki bence mülakattan elenmek yazılıdan elenmekten çok daha kötü.yazılıda en azından diyorsun ki demek ki yetersizmişim ya mülakatta ne diyorsun .ben çok yerden elendim ve elendiğim her yerde çok kişi mülakata girdi ..o yüzden pek ümidim yok.Allaha güvenip giricem yine .bakalım hayırlısı.
-
@voice evet doğru bu açıdan bakınca da öyle. Ama yazıp puan alalamak da üzücü oluyor hocam . Mülakattan elenmek çok daha üzücü tabi hepimiz yaşıyoruz aynı süreci. Biliyorum ne demek olduğunu o hayal kırıklığının. Ne diyelim ki inşallah herkes için hayırlısı olur.