2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@ekeblad Ertelenen mülakatlar var. Sınavı açıklamayı da erteleyebilirler.
-
@Marcuspowa evet maalesef bu durum çok kötü oldu. Şuan her şey Mart sonuna kadar erteleniyor ama devamında ne olacağı da belli değil.
-
@choosemyself Kesinlikle hocam. Benim şahsi fikrim Nisan 15'ten önce mülakat olmaz.
-
Bu hafta içi arayan oldu mu 1 aya geldik neredeyse
-
@friedman94 aramadım hocam ancak şu süreçte ne sınav açıklanır ne de atama olur gibi duruyor, keşke olsa ancak 2 3 ay sürecek gibi bu durumlar, şansımıza kötü denk geldi. Yarın bir arayalım yine de
-
@choosemyself evet belli ki bütün kurumlarda alım hangi aşamada olursa olsun süreç duracak gibi
-
@friedman94 maalesef böyle olacak sanırım. Sonrasında süreç başa sarmaz kaldığı yerden devam ederse şanslıyız.
-
@choosemyself sureçlik bir durum yok aslında .Herkes kamuda işini yapıyor hala .20 bin ogretmen ataması var .Ben olağanüstü bi şey göremiyorum .
-
@ekeblad umarım öyle olur hocam ama öğretmenlere her zaman böyle oluyor bize gelince farklı işliyor maalesef. Yarın arayalım
-
Bugün aradım henüz bir gelişme yokmuş ne zaman açıklancak acaba
-
Acaba bizim sınavın açıklanması da ekim e mi ertelenir arkadaşlar ?
-
@ekeblad öyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Çünkü biz süreci tamamladık.Ayrıca böyle bir kurumun 8 9 ay mülakatı açıklamayacağına ihtimal vermiyorum.
-
@Kralex hocam öyle de kurum maliyeyle birleşti ya o yüzden pek emin değilim o konuda .Hazine olarak kalsaydı şimdiye çoktan açıklanmıştı .
-
Bence artık her gün arayalım da işe başlayamıyorsak bile sonucumuzu bilelim. Zaten çok yıpratıcı bir süreç bir de sinavimizin ne olacağını bilmiyoruz. Sonucumuzu bilirsek ona göre ders çalışırız
-
@choosemyself aynen hocam en iyi ihtimalle yüzde elli şansımız var .Olmasa bile önümüze bakarız
-
İçişleri Bakanlığı sınav açıyor.Diğer kurumlar mülakat/yazılı sınav sonuçlarını açıklıyor.Bizim sınavdan hala bir ses yok
-
Ben birkaç gün önce mail atıp sürecin durumunu ve salgının nasıl etkileyeceğini sordum. Verdikleri cevap "idari süreç devam etmektedir. sonuçlar sitede duyurulacaktır." Oldu
-
@choosemyself en azından liste açıklansa da işe başlama süreci uzasa,böyle beklemek insanı resmen yaşlandırıyor.
-
@Kralex ümit etmek daha kötü .Hem olmadıysa bile bi bu kadar beklemenin kimseye faydası yok .Belki de surec dedigi gvs olabilir
-
@ekeblad idari süreçten kastı ben de anlamadım detay vermemişler ama gvs gibi sanki. Sürekli arayalım kurumu bence