GÜNCEL BAŞLIKLAR
-
2019 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
KPSS A2360 -
2019 SPK Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
KPSS A388 -
HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
DİĞER2132 -
2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
KPSS A8246 -
Geceye Bir Şarkı Bırak
DİĞER5832 -
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
KPSS A1044 -
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
KPSS A286 -
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
KPSS A1119 -
Güvenlik soruşturması hakkında
DİĞER5 -
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
KPSS A3580 -
2020 Kaymakamlık Sınavı.
KPSS A83 -
YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
YDS TOEFL IELTS70 -
29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI2111 -
Seneye için alan Ankara da alan kursu önerisi
KPSS A20 -
2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
KPSS A7579 -
Anayasa Mahkemesi’nin İptal Kararının Kpss Kadrolarına Etkisi
KPSS A11 -
2019 YDS / e-YDS Hazırlık Platformu
YDS TOEFL IELTS64 -
BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
KPSS A549 -
KOBGEB girişimciliği geliştirme destek programı
DİĞER1 -
Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı Uzman Yardımcılığı 2019
KPSS A67
EVDEN PARA KAZANMA YOLLARI 🙄
-
Bildiğiniz, duyduğunuz bu tarz işler var mı? İnternet üzerinden, el becerisi gerektiren ya da başka türde. Bilgi sahibi olanlar yazarsa ihtiyacı olanlar için (misal ben) güzel olur bence
-
@bombiksmori ah ulan gençlik hayalim
eğer örgü örebiliyorsanız ya da el işi oyma falan sağa sola ilan verip bişeyler yapabilirsiniz. Ya da kursunu verebileceğiniz bir yetenek, el beceriniz varsa yine aynı şekilde yapabilirsiniz. Yengem ahşap boyayıp satıyodu sonra baktı olmuyor şimdi boyanın kendisini satıyor
-
İngilizceniz ve bunu gösterir ielts gibi bir sınav sonuç belgeniz varsa internet üzerinden aylık 500 dolar kazanabilirsiniz. 500 dolardan fazla kazananlar da biliyorum.
-
Bahsettiğim yöntemleri yazayım da belki ileride yararlanmak isteyen başkalarının da karşısına çıkar.
Dil bildiğini gösterir İELTS, TOEFL gibi uluslararası geçerli bir belgeye sahip kişiler için uygun bir iş. Bu işi mevcut işi olanlar fa yapabilirler. Bu şirketler, basitçe anlatmak gerekirse, çeviri ve arama motoru optimizasyonu üzerine projelerde saat başı ücretle iş veriyorlar. Benim bildiklerim Lionbridge ve Appen şirketleri. Bunların türevi başka şirketler de var. Yine upwork üzerinden iş bulabilirsiniz.
Yine yazılım bilenler ise aylık 1000 dolara kadar iş bulabilirler. Bunlar da dil önemli.
İyi kötü bir İngilizceyle hatta Google translate kullanarak yapilabilecek şeylerse şunlar:
Shopify üzerinden e-ticaret sitesi yapıp satabilirsiniz.
Etsy üzerinden el emeği ürünlerinizi dünyaya satabilirsiniz. Bu şekilde halı, yastık kılıfı,oyuncak vs satanlar var.Bunlar hakkında geniş bilgi için kurs almanıza gerek yok bana göre. İnternette bolca bilgi var.
-
@onuktekin yds olmaz mı hocam
-
@Blueberry hocam şans vermeyebilirler
deneyin ama isterseniz