YDS 70+ İÇİN NASIL ÇALIŞMAK GEREK ?
-
Onerebileceginiz YDS ye yönelik kitap var mı? ama ingilizcem başlangıç seviyesinde en azından kendim biraz kitaptan çalışıp yapayım . Online satın alamicam malesef.
-
@Duryy tamamdır hocam. Cevabınız için teşekkürler
-
Passagework 6. Seviyeye kadar+YDS sınav stratejileri 5-6 ay çalışmayla iyice bitir. 70 alırsın.
-
@piko Önerdiği iz bir yayın var mı ? Benim İngilizcem yok gibi bişey ilk defa başlicam YDS ye kendi imkanlarımla . Aldığım kitapta Türkçe çeviri vs olsa faydalı olur
-
geçen 1 aralıktaki yds çok iğrenç bir ydsyi bundan sonraki yds kolay olur zannederim ki aleste de önceki sınav çok zordu 17 kasımdakini çok kolay yaptılar. 84 e yakın puan almış biri olarak diyebilirim ki kısa vadede ingilizce öğrenmek zor ama 70 puan güzel bir çalışmayla alınabilir fakat sadece sınava yönelik çalışarak. 24 yanlış bence çok esnek bir sayı. umarım alırsınız da şu dandiri prosedürlerden kurtulursunuz. kolay gelsin
-
@gpale İğrenç derken hocam. Reading kısmı için mi dediniz yoksa sınavın tamamı için mi?
-
@Blueberry valla reading ayrı bir dertti özellikle ilk 15 soruda dönüp dönüp cevap değiştirdim. son 20 soru kolaydı ancak dediğim gibi ilk 15 soru, çevirilerde 2 soruya 15 dk harcamışımdır rahat bir de paragraf soruları çok illetti. Sallayıp çıksam mı diye düşünmedim değil. 90+ hayaller yine hayal kaldı.
-
@piko garanti olması için ilave olarak 10-15 deneme+passagework 100 parça kitabı ve İngilizce makale olan herhangi bir kitap
-
@piko hocam selamlar bende passagework ve yds sınav stratehiri var İngilizcem fena değil altyapı biraz var ama ben nasıl çalışacağımı hala kestiremiyorum bazen gramer bakıyorum bazen boşver okuya okuya olcak diyorum eğer zahmet olmazsa bir şablon çalışma formatı aktarirmisiniz? En basitinden kelime nasıl calışalım passagework okurken mi yoksa hususi oturup kelime calisilirmi
-
@Willsmithh passagework un giriş kısmında nasıl çalışılacağı yazıyordu. Yani parçalarda bilmediğin kelimeleri ayrı not al. Ek olarak günde 10-20 kelime ezberle.
Önce okumayı geliştir -
@piko anladım hocam peki bu süreçte gramer nkadar vakit ayırmalı şuan şöyle gidiyorum eksik olduğum gramer konusu 1 saat çalışıp tekrar ediyorum 2 saat de okuma yapıyorum nisan yds ye hazırlanıyorum aynı zamanda kurum sınavlarında ki ingilizce için çalışıyorum
-
@Willsmithh İngilizcem öyle çok iyi değil. Bi şekilde 70 i geçtik. Grameri en sona bırak.
-
@piko Teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için
-
@Willsmithh akın 2000 dil soru kitabını al orada sınavın her bölümü için yeteri kadar test var. yanlış çıktıkça dön tekrar et faydasını görürsün bir de kelime kartları hazırlayın kartın önüne ingilizce arkasına türkçe yazın sabah ve akşam tekrar edin. Reçete verdim sanki
-
@gpale teşekkürler hocam bu 2000 dil kelime mi gramer mi metin kitabımı ??elimde 100 metinlk moda dil Passage kitabı var daha 5 6 metin okudum bitirirsem onu alayım değil mi birde kaç metin iyidir sizce ben şuan 2 3 okuyorum
-
@Willsmithh gramer de var metin de kelime de. yds deki tüm bölümleri kapsayan kitap
-
Ben de yds için kursa gitmedim. Sırasıyla reader at work 1 2, reading words, yds sınav stratejilerine çalıştım. Sırasıyla 28,48,62 puan aldım. Şuanki hedefim nisan da Allahın izniyle 85 90 civarı. Benim önerebileceğim kitaplar bunlar arkadaşlar.
-
Hayvan gibi çalışmak gerekir. Uzaktan kolay diyenlere sallayanlara itibar etmeyin.
-
2019 yds Aralık soruları elinde olan var mı
-
4ay da sifir temelle akin dil ankara kursuna giderek 70 alinirmi