Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@rassal ona da baktım 4 yılda birmis olağan kanunda yazıyor
-
@Willsmithh ing niye sorulmus anlamis degilim ztn bu sinava girenler 3 asagi 5 yukari alani yapacak duzeyde kisiler yani ing belirleyici olmayacaksa sormanin bi anlami yok ama genel olarak normaldi zor 2-3 soru vardi onun disinda yapilabilirdi
-
@jeanpaulsartre hocam bence puanlar çok yakın olacak yine İngilizceye bacaklarsa keşke dahil olsaydı
-
Sınavın ortalaması
Hukuk -- Baraj civarı
Maliye -- 22-23
Muhasebe -- 23-24
İktisat -- 20-23 -
@modigliani-0 bende bu yazdıklarınıza yakın bekliyorum muhasebe maliye iktisat hata dışında yapılmayacak soru yoktu
-
@Willsmithh ama baraj çok can yakacak hocam şahsen benimkini yakmış gibi duruyor
-
@Willsmithh hukuku bu kadar kasmanin bi anlami yok bu kadar derin mevzuati hangi hukucu bilebilir ki iibf fakultesi ogrencisi her seyi yapar diye sirtimiza 50 tane ders koyuyorlar hukukcu muyuz iktisatcı mıyız işletmeci miyiz belli değil sorsalar ama hıı iibf okuyorsun derler begenmezler
-
@modigliani-0 benimde hocam baraj da muhtemelen keşke eşit dagitsalardi tamamen hukuka odaklanmış zaten hukuk okadar kassam hakimlik girerim
-
@modigliani-0 MTA da iktisat yaktı burda hukuk
-
Sanki Deniz Bakanlığı Müfettişliği sınavı
-
@posseder hocam 2 tane kolay soru bulsak çok güzel olacak. Düşünüyorum ama aklıma hiç bir şey gelmiyor.
-
@rassal
24. Ticari iş sorusu -
Hocam son 1, bulun buldurun da rahatlayalım
-
@posseder vergi artırımı cb hangisiyle yapar diye soru vardı cb kararı cb kararnamesi felah vardı
-
@Willsmithh hocam madde 12 3 yilda bir diyo olagan genel kurula
-
@seligman16 ben oyle.gördüm ama neyse hocam bu soruyu net bilen yok galiba
-
@Willsmithh Soruyu hatırladım da hocam hukuktaydı bu soru değil mi?
-
@Willsmithh maliye sorusu o
-
@posseder Medeni Kanun ispat yükü ile soru bu sınavda mıydı.
-
@rassal hayır