Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@profberlin hocam bizi de bilgilendirir misiniz duruma göre
-
Dostlar vukuatlı nüfus kayıt örneğinin e-devlet çıktısını kabul ediyorlar mı?
-
E devlet olmuyo mu simdi burda ne kadar saçma is ya
-
@SonMaliyeci evet e devlet olur dediler vukuatlı nüfus kayıt örneği için
-
@brkyskr peki nüfus kaydını kişi olarak mi aile olarak mı çıkartmalıyız?
-
arkadaşlar kimlik sureti ile vukuaatlı nüfus kayıt örneği farklı mı ? e devllette sadece vukuatlı olanı bulabildim
-
@Willsmithh suretin ne demek olduğunu bilmiyor musunuz ?
-
@modigliani-0 hocam eskiden suret nüfus bilgilerinin aynen yer aldığı bir kağıt oluyordu muhtarlıktan alınıp imzalanıp üstüne resim konuyordu şuan böyle bir uygulama kaldımı ?
-
@Willsmithh kimlik sureti dediği bildiğimiz kimlik fotokopisi hocam.
-
@posseder teşekkürler hocam dediğim gibi eskiden böyle bir uygulama vardı ona da suret deniyordu kafam karıştı
-
arkadaşlar bedelli askerlik yapacaklar askerlik durumuna ne yazıyor genelde ? muaf değiliz tecilli de değiliz
-
@modigliani-0 hocam bi tane normal kimlik fotokopisini koy önlü arkalı çekip bı tane de e devletten vukuatlı nüfus kayıt örneği alacaksın ikisi ayrı şeyler
-
Benim evraklar varmış bugün aradılar 2017de mezun olurken aldığım geçici mezuniyet belgesinin üstündeki mühür az silinmiş gibiydi ama ıslak imzaliydi anlayamamislar fotokopi mi orjinal mi diye puanınız güzel yazık olmasın diye aradık diyor orjinal olduğunu söyleyince sıkıntı yapmadılar
-
Bedelli yapanların durumu Bedelli muafiyeti diye geçiyor ben muaf yaptım
-
@posseder onuda aile dediler
-
@brkyskr teşekkür ederim hocam.
-
@brkyskr, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Nüfus kayıt aile mi hocam
-
@guymağduru, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@brkyskr, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Nüfus kayıt aile mi hocam
Kurum talebi mi bide kuruma ibraz mi
-
@primocarnera puan kaç kanki
-
Arkadaşlar katıldığınız son iki meslek sınavına girdiğimiz kurum sınavlarını mi yazıyoruz