Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Devlet kendine güvenmiyor ya e devletle iki dakikalık iş halbuki bu belge
-
Arkadaşlar başvuruyu nasıl yapıyoruz
-
@profberlin ulaştırma bakanlığının sitesinde başvuru formu var indirip el yazınla dolduruyormuşsun
-
2- BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ:
Giriş Sınavına katılmak isteyen adaylar, yukarıda belirtilen koşulları taşımaları şartıyla başvurularını sınav duyurusunun Resmi Gazete’de yayımlanmasını takip eden günden başlayarak, en geç 16/12/2019 tarihi Cuma günü mesai saati sonuna kadar; “T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanlığı (A Blok, 6. Kat) Hakkı Turayliç Caddesi No:5, Posta Kodu:06338, Emek Çankaya / Ankara / TÜRKİYE” Adresine şahsen veya iadeli taahhütlü posta ile yapılabilir. Posta ile yapılacak başvurularda 16/12/2019 tarihi Cuma günü mesai bitiminden önce belirtilen adrese ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve diğer nedenlerle süresi içinde Başkanlığa iletilmeyen veya ilanda belirtilen şartları taşımayan başvurular işleme alınmayacaktır. Yazılı giriş sınavına girmeye hak kazananların listesi Bakanlık internet sayfasında ( uab.gov.tr/duyurular) ilan edilir. Adaylar yazılı sınav için yapacakları başvurularında; a)Aday başvuru formu, b) KPSS sonuç belgesi (Geçerlilik süresi ve doğruluğuna ilişkin inceleme ve kontrolleri yapılacaktır.), c) Yüksek Öğrenim Kurum diploma veya bitirme belgesinin aslı ya da onaylı sureti, d) Son 6 (altı) ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf, e) Kimlik belgesi sureti ve vukuatlı nüfus kayıt örneği Ekleyeceklerdir. Aday başvuru formu Bakanlık internet sayfasında yayımlanan ilana ekli olarak bulunmaktadır. Adaylar başvurularında sundukları belgelerin doğruluğundan sorumludurlar. Adaylardan başvuru koşullarını taşımadıkları sonradan anlaşılanlar, hiçbir hak talep edemezler. Belgelerin sahte veya hileli olduğunun anlaşılması halinde aday hakkında gerekli yasal süreç başlatılacaktır.
-
@mülakatzedee ben başvuru formunu bulamıyordum en alttaymis
-
@enjoythesilence teşekkür ederim hocam hallettim
-
@profberlin bende link aradım 2 saat meğersem başvuru online den değilmiş
-
Vukuatlı nüfus kayıt örneği nedir, nereden temin edebiliriz?
-
@brkyskr herhangi bir nüfus müdürlüğünden
-
@Willsmithh e devletten çıkmıyor mu?
-
@brkyskr Daha önce nüfus müdürlüğünden almadım e-devlete girip bakın isterseniz
-
Nüfus cüzdanı sureti fotokosi mi oluyor
-
E devletten nüfus cüzdanı sureti yazıyorum vukuatlı örnek çıkıyor aynı şeyler mi bunlar?
-
@brkyskr, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Nüfus cüzdanı sureti fotokosi mi oluyor
evet
-
Bu başlık için son soru hakkımı kullanıyorum; iadeli taahhütlü posta yerine ptt kargo ile yollasak sıkıntı olur mu acaba, iadelide gönderi ulaşım süresini bilen varmı?
-
Burası canlansın o vakit
-
@brkyskr PTT de var diye bıkıyorum iadeli taahhütlü
-
Yurtiçi kargo ile yollasak kabul etmeyecekler mi illa iadrli tahahütlü ptt mi olmak zorunda
-
Arkadaşlar elimde bı tane 2017 yılında ilk mezun olduğumda aldigim mezuniyet belgesi var onu göndersem kabul olur mu yoksa yeni tarihli mi isterler ki
-
@mülakatzedee istediğiniz Kargo ile gönderebilirsiniz gönderirken iadeli taahhütlü olarak gönderin sorun olmaz