Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@rassal o aldatma sorusunda şıktı)
-
@seligman16 galiba sizin ki eski hali bende 2010 yılında 3 yıl gördüm mevzuatta baktım 4 yıl
-
Hocam maliyede bütçe ve yatırım hazırlama rehberini kim hazırlar diyordu, Cumhurbaşkanı. Ama CBK cevabı hukuktaydı sanki
-
Sorulara en az 10 kere okudum sınavda ama şimdi hiç biri aklıma gelmiyo
-
@rassal aynen hocam eski hali 3 müş 4 olacak
-
Hocam hep 3 veya 4e takılıyorsunuz.
"Olağan genel kurul en geç dört yılda bir toplanır."
Bu kanundaki güncel madde. Fakat şıkta 'en çok 4 yıl' yazıyordu. Bundan dolayı yanlış olan şık bu idi bence.
En çok ve en geç arasında fark var dikkat ederseniz. -
@posseder sendikalar kanunu ek 1 e bakarsak 20 tane işkolu var soruda 29 diyormuş.bende 4 yıl yapmıştım.
-
Muhasebe 250 reeskont, yüzde 35, yüzde 26, yüzde 12,50 vardı. Hukukta cep telefonu satışı aldatmasında doğru şıkkı soruyordu birkaç arkadaş a grubu için e demiş 1 yıl içerisinde iptal edebilir demişler evet doğru ama e şıkkı bu 1 yıllık süreye zamanaşımı demişti hak düşürücü süre olacak e olmaz ben D şıkkı yaptım iptal etmesede tazminat davası açar dedim öyle hatırlıyorum.
-
Yarın soruları yayınlasarda kafamız Bi rahat etse
-
Ticari iş sorusunda şıklardan biri’ tacirin bütün borçları ticari olması asıldır’ şeklindemiydi?
-
@karagergedan evet ve o şıkkı ben doğru buldum
-
Keşke çabuk açıklansa sonuç
-
@karagergedan evet yanlışı soruyordu
-
Arkadaşlar inşallah ben 20 kişiden cok çağıracağını düşünüyorum barajı geçen herkesi cagirsalar keşke
-
İktisat ad As modeli ne için kullanılır gibi soru vardı hatırlayan varmı
-
@Willsmithh, içinde söyledi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
İktisat ad As modeli ne için kullanılır gibi soru vardı hatırlayan varmı
Reel gelir ve fiyatlar genel düzeyini gösterir olmalıydı şıkkı tam hatırlamıyorum ama özet olarak yazdım.
-
@Willsmithh bunun sorusu nasıl hangisi yanlıştır şeklinde miydi?
-
@Willsmithh fiyat ve kısa dönemli dalgalanmalar yapmıştım ben
-
@muhasebeduayeni bende öyle yaptım fiyat hasıla ile kısa dönemli dalgalanmalar
-
![0_1577661400768_Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı-.PNG](Yükleniyor 100%)