2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
mülakat tarihlerinin ne zaman açıklanacağına dair bir bilgisi olan var mı dostlar ? saygılarımla
-
Sanırsam ön soruşturmalar yapılıyor ondan gecikti herhalde
-
Bu haftayı da bekleyerek bitiriyoruz. Eşdeğerlik belgeleri gerekenlerle ilgili mi bekleniliyor acaba.
-
Polis bize daha 2 gün önce geldi. Daha gelmeyenlerde vardır büyük ihtimal
-
Benimde emniyetteymis daha yapmamışlar tamamlanmasinı beklerseler biraz daha sürebilir tarihlerin aciklanmasi
-
@miray emniyette olduğunu ve daha yapılmadığını nereden öğrendiniz hocam
-
Tarihlerin ne zaman açıklanacağına dair duyumu bilgisi olan var mı? Süreç gittikçe uzuyor
-
@W-J-Baumol burada güvenlik soruşturması yapılıyor denilince ikametimdeki karakolu aradım ordan bu şekilde bilgi verdiler
-
Mülakat sonrasında yapılan bazı soruşturmalar mülakat öncesinde yapalıyordur muhtemelen. Malum ilgili kanun maddesi iptal edildikten sonra mülakatın uzaması için bir sebep de kalmıyor. Kısacası mülakat öncesi süreç uzun, sonrası süreç ise kısa sürecek diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim tabi.
-
@Kethüda sonuçların açıklanmasının uzun sürmesinin nedeni bence bakanın programının yoğun olması ve çalışma şekli diye düşünüyorum.
-
Tarihleri neden açıklamıyorlar anlamıyorum. Süreç uzun sürecekse yapılacaklar işlemler varsa tabiki yapılsın kimse bişey diyemez ama tarihleri açıklasınlar gerekiyorsa haziran desinler ama böyle beklemek insanı deli ediyor.
-
Arkadaşlar bu gvs en çok hangi konular ön planda bakılıyor biraz yardımcı olur musunuz
-
@Kethüda soruşturmaya takilanlar o zaman cagrilmayacak mi mulakata.
Sınavla alakali bi dava falan olabilir mi acaba. Yoksa geçen senelerde soruşturma mulakat tarihleri belli olduktan sonra yapılmıştı. -
Şu an mülakata nasıl çalışıyorsunuz acaba
-
@menekşe mulakat özelinde çalışan olduğunu sanmıyorum. Ama idare hukuku tekrar i yapılabilir.
-
@menekşe Anayasa, 5393 ve 5216 s. kanunlarla DMK çalışmak yeterli şu an için.
-
@ceterisparibusss teşekkür ederim
-
Ben idareyi kanundan çalışmıyorum , mülakat aşamasında da bu kadar teferruatli soru gelmez sanıyorum tabi deneyimli üstadlar ne der ?
-
Çok detay soru gelmiyor geçen sene ki 3 soru 1 en yüksek devlet memurluğu nedir? 2 cb bağlı kuruluşları 3 Dernekler kanunundan bir soru o da işim gereği soruldu
-
@NeverLetGo valla ben tek Avrupa senedi nedir diye soru bile gördüm