AÖF Kaymakam adaylığı
-
aöf kaymakam adaylığı sınavına girenler ve girmek isteyenler dayanışma fikir alışverişinde bulunma.
-
Sınavı ikinci defa kazandım bu işin çözümü malesef yok ben inanmıyorum belki birgun birisi cikar 1. Olur ozaman alırlar
-
Arkadaşlar bu işi çözebileceğine inandığınız sözü geçen kişilere mesaj atalım,bu teamül bir şekilde ortadan kalkacak buna inanıyorum.Önceki yıllarda sadece İstanbul ve Ankara siyasal mezunları mülakatı geçebiliyordu diğer üniversite mezunlarının hiç şansı yoktu o teamül yıkıldı bu teamül de yıkılacak inşallah.
-
Anadolu üniversitesi rektörünün bu teamül ile ilgili çalışmasının olduğunu duymuştum,ben rektöre mesaj atarak başlayacağım,ne kadar çok kişi gönderirse o kadar faydası olur.
-
Ben örgün mezunuyum ama sizlere bu konuda desteğim, bir mesajımı esirgeyecek değilim.size kolaylıklar diliyorum,başarılar..
-
Arkadaşlar bende bir açıköğretim mezunu olarak 2013 den beri bu sınavlara giriyorum. 2013 de idari hakimlik mülakatından elendim, 2015 de kaymakamlık sınavında 7. Oldum elendim. Bu sene sayıştay mülakatından elendim. Bir sayıştay birde kaymakamlık mülakatına daha katılacağım ve muhtemelen ikisinden de eleneceğim. Mülakat komisyonu her seferinde başarımı tebrik ediyor, mülakatlar çok güzel geçiyor ama sonunda ediyorlar. Muhtemelen bu tabu yıkılacak birgün. Ama hangi açıköğretimliye nasip olur bilinmez. Benim son mülakatlarım yaş 35 oluyor. Açıköğretimlilere tavsiyem bu tabunun yıkılması için sınavlara girmekten vazgeçmemeleri.
-
@mia_nur forumda Aöf yazısını görmeye bile tahammülü olmayan Aöf mezunlarını vebalı gibi gören örgün mezunu kişilerden sonra böyle bir destek mesajı almak beni çok mutlu etti.Allah razı olsun kardeşim.
-
valla 'referans' varsa aöf falan hikaye
-
@jack1905, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
valla 'referans' varsa aöf falan hikaye
Hocam oda yok
-
@skarahan46 örgün mezunu da geçemez bu mülakatlardan 'referans olmazsa ' hocam
-
Geçen sene Adıyaman valisinin damadı mülakata girdi. Aöf mezunu ve öğretmenmiş.Eşi de kaymakam,bütün içişleri düğünündeymiş şahitliğini de bakan yapmış.Sonuç olarak mülakattan elendi.
-
@jack1905, içinde söyledi: AÖF Kaymakam adaylığı
@skarahan46 örgün mezunu da geçemez bu mülakatlardan 'referans olmazsa ' hocam
Ne yazıkki öyle
-
@Dolaylı-tümleç https://www.google.com/amp/s/www.artukluhaber.net/amp/haber-vali-mustafa-yaman-In-kIzI-elif-nur-yaman-ankara-da-dunya-evi-ne-girdi-40402.html
bu galiba orda mulki idare amiri diye yazmislar ama haberde mi yanlis yazmislar bilmiyorum. -
@Dolaylı-tümleç hocam mümkün değil, her yazılana inanmayın derim
-
@skarahan46 kardeşim inşallah bu son mülakatlarında atanırsın.
-
@gurkan damat ta kaymakam oldu geçen sene
-
@jack1905 demekki oluyor ozaman
-
@gurkan 'referans'ınız bakan ise illaki olur hocam
-
@jack1905 listede ismi yoktu.
-
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var duyumu olan varsa dinlemek isterim. Ben uzaktan eğitim siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. Ama ne diplomamda ne de e devlette uzaktan eğitim değil örgün geçiyorum. Galiba geçen seneden itibaren uzaktan eğitim bölümlerine kayıt olanların diplomalarında yazacak uzaktan eğitim ibaresi. Ben daha önce mezun olduğum için bende yazmıyor. Aklımın bir köşesinde hep var bu konu acaba mülakata kalsam beni de direk elerler mi ?