Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Kargo takibe girdim böyle bir kayıt yok diyor
PTT yi aradım barkodu söyledim böyle bir kayıt yok diyor ( 7. Arayışımda açtılar)
Nasıl yani :):) kargom nerede?
15dk sonra tekrar ara dedi
Yanlış barkod vermişler.baktim teslim edilmiş -
@adalet yıl olarak yazmak yeterli dedi kurum
-
arkadaşlar başvuru formuna fotoğraf taranmış şekilde mi eklenecek yoksa yapıştırılacak mı ? başvuru yapanlardan bilgisi olan arkadaş var mıdır ?
-
@kurumsallık ayrıca el yazısı ile mi yoksa bilgisayarda mı doldurulacak ?
-
@kurumsallık hocam ıslak imzalı elle veya pc fark etmez ben elle doldurdum. Fotoğraf da yapıştırılmış olsun.
-
@müptela69 teşekkür ederim hocam
-
Son yılların en yüksek puanla kapatacak ilanı bu olsa gerek. Merakla kaçla kapatacağını bekliyorum
-
@BrettonWoods bende merak ediyorum şimdiye kadar en yüksek 93.. kusur gördüm icislerı 94.16 ile tırnaklarımı yiyorum
-
@Willsmithh benim tahminim 95,60 daha atanan yok 2019 puanıyla
-
@BrettonWoods şimdiye kadar böyle kapatan oldum 95 felah hocan
-
@Willsmithh hiç hatırlamıyorum hocam yakın zamanda. Direk mülakat olması cezbediyor herkesi
-
@BrettonWoods başlık sessiz yüksek puanlı arkadaşlar fazla iplemiyor siz kaç ile başvurunuz keşke 2 3 puan türü olsaydı teftiş sonuçta p48 olsaydı çok harika olurdu
-
@Willsmithh 92 ile başvuru yapacağım umudum yok, maksat PTT'ye para kazandırmak olsun. 7 puan türü çok fazla. Mükerrer puanlı olanlar olcak. O yüzden 7 puan türünden 15'lere sarksa 94-96 arasına denk geliyor
-
90 la başvurmuyorum bile ama 93 üstü herkes şansını denemeli bence
-
arkadaslar kacla kapattigi ne zmn aciklanir sizce
-
Bu olan il göç ile kiyaslanabilir sanrim bu durumda 91 ile başvurmaya gerek yok galiba
-
@aroma çok puan türü var hocam değmez posta ücretine
-
@Marsiyal mapeg de bile sınırlayıcı bölümde puan türü ile 91.35 e gelmedi hocam haklsinz.
-
Bugün elden başvurdum. Haftaya açıklanır dediler
-
@Shadowmoon evet banada başvuru bittikten 1 2 gün içinde açıklanır dediler pazartes veya salı açıklanır mesai bitimine doğru kazanamasam bile okadar merak ediyorum ki