2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@prezıntcihangir ankara kendine dikkat etsin bu alım iptal olur hocam
-
Geçen hafta görüşmüştüm komisyon değişti onda bu kadar sarktı dediler. Kağıtlar okunumuş genel müdürün onayı bekleniyormuş
-
@Willsmithh bari söyleseler de insanlar beklemese
-
Bu kurumun sınavına girip benim gibi 6 aydır sınav sonucu bekleyen arkadaşlar varsa başlık altında birleşip kuruma, teftiş başkanına mail atalım kendimizi hatırlatalım açıklansın bir an önce.
-
@SonMaliyeci Katılıyorum. Bir haftaya açıklanır denmişti oysaki.
-
Kurumun sitesinde teftiş kurulunun ve başkanın mail adresi var. Mail atalım başka yolu kalmadı hem kurula hem başkana.
-
@avalist herhangi bir kamu kurum ve kişisinin güvenilirliği kalmadı ki ülkede sanki arayıp kargo ne zaman gelecek diye soruyoruz asırlık kurum müfettiş alıyor ne yasal süre var ne adayları bilgilendiriyorlar ne diyelim
-
@SonMaliyeci arkadaşlar ben mayıs ve temmuz aylarında kuruma mail attım, haziran ve ağustos aylarında da cimere şikayet ettim ancak hiçbirinden bir geri dönüş almadım. Belki tek olduğum için önemsenmemiştir. Onun için ne kadar fazla kişi mail atarsak etkili olur diye düşünüyorum.
-
Cimere yazdım ben de ulaştırmaya yönlendirdi ama cevap yok
-
7 ay oldu hala sınav açıklanmadı.
-
Telefon açıp nasıl sövmek istiyorum var ya
Allah belalarını versin forumdan da atarlarsa atsınlar -
@prezıntcihangir, içinde söyledi: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Telefon açıp nasıl sövmek istiyorum var ya
Allah belalarını versin forumdan da atarlarsa atsınlarNoldu hocam
-
@Legendary1 açıklanmadı
-
Arkadaşlar ne zaman açıklancak bu sınav bi duyumu olan var mı
-
@fmuslera bence iptal olur insan mülakat ı geciktirir ama yazılı sınav bahanesi yok
-
Twitterda etkinlik mi yapsak TCDD genel müdürünü ulaştırma bakanını etiketleyerek ?
-
8 ayı geçti hala sınav sonucu açıklanmadı.
-
@SonMaliyeci bu alım iptal olur bence
-
Arkadaşlar açıklanmış ama link çalışmıyor :s
-
@prezıntcihangir şaşırttılar iptal bekliyordum