70 barajını geçmene rağmen senden daha iyiler var demek hocam o açıklama. @bezgin
avalist tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Hocam ben yasama sorumsuzluğunu adım soyadım gibi biliyorum ve münhasıran “özel olarak, özellikle” demek. A da dogru E de Dogru bence.
-
RE: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Anayasada yasama sorumsuzluğu icin e şıkkındaki “Milletvekillerinin münhasıran Meclis çatısı altındaki oy, söz ve düşünce açıklamalarını kapsar.“ ifade dogru değil mi arkadaşlar?
-
Bakanın atama yaptığına dair bi kaynak bulamadım ama bakan yardımcısı icin ilköğretim mezunu olmanın yettiğine dair .gov.tr destekli bi çalışma bulabildim. Bu soruya da itiraz edilebilir bence @icav
-
Etkilemez cunku zaten yavaş işliyor @gizem33
-
RE: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
Kardeş neden sürekli şahsıma saldırıyorsun? Senin ilk iki yüze girdiğin KPSS de ben ilk ilk 10 a giriyorum. Daha fazla kendini benimle yarıştırma. @bezgin, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
silinmiştir
-
Ben mulakat listesine giremedim İlk cümlenden sonrasını okumadım bile. Boşuna uzun uzadıya yazmışsın. @bezgin
-
RE: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
Ben de bu hafta bekliyorum. Sağlam duyum aldım. Kaynak burç yorumları
@kalendermeşreb, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
@AntiKartel en kötü durum o zaten, nedense bu hafta bir şeyler bekliyorum
-
Burçlara bel bağlar olduk artık kahretsin
@kalendermeşreb
avalist tarafından gönderilen son iletiler
-
Sonuçlar belli olmuş beni aradılar az önce. @4sefiri, içinde söyledi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Kurumu arayıp bilgi alabilen veya duyumu olan var mı mülakatlara ilişkin
-
RE: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@lahzamm, içinde söyledi: 2020 Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
2020 YDS puanıyla bu başvuruyu yapabilen var mı?
Ben de başvuramadım. Dün aradığımda üzerinde çalışıyoruz yarın yapın başvurunuzu demişlerdi. Hala bir iyileştirme yok.
-
Benim burç yorumu sana yaradı ben faydasını göremedim
Hayırlı uğurlu olsun
@avalist burç yorumunuzu hangi sayfadan bakıyorsunuz? Hislerim ve burç yorumlarını bir arada tutup bir rota çizerim kendime
-
Burçlara bel bağlar olduk artık kahretsin
@kalendermeşreb
-
Ben de bu hafta bekliyorum. Sağlam duyum aldım. Kaynak burç yorumları
@AntiKartel en kötü durum o zaten, nedense bu hafta bir şeyler bekliyorum
-
Kardeş neden sürekli şahsıma saldırıyorsun? Senin ilk iki yüze girdiğin KPSS de ben ilk ilk 10 a giriyorum. Daha fazla kendini benimle yarıştırma. @bezgin, içinde söyledi: 14 Mart 2020 Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavı Soruları ve Yanıtları
silinmiştir
-
Ben mulakat listesine giremedim İlk cümlenden sonrasını okumadım bile. Boşuna uzun uzadıya yazmışsın. @bezgin
-
70 barajını geçmene rağmen senden daha iyiler var demek hocam o açıklama. @bezgin
-
Etkilemez cunku zaten yavaş işliyor @gizem33
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
@SonMaliyeci Katılıyorum. Bir haftaya açıklanır denmişti oysaki.