2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Bende formu bulamadım Formu bulan varmı ya ?
-
2 gün önce başvuruyu yaptım 68.sıradayım arkadaşlar mumkunse elden teslim yapmayın arkadaş memurlar hayattan soğuttu beni bulaşan kasvetli tersleyip durdular hoşgeldiniz ve iyi günler demekten aciz insanlar kurumdan soğudum yemin ederim ya
-
@Willsmithh hocam sorma. Bende elden teslim ettim. Kurumdan çıkınca canım sıkıldı resmen. Tek güler yüzlü kapıdaki güvenliklerden bir tanesi idi...
-
Birisi aradi beni tcdd den diyor ki ozgecmis yollamamissiniz, ilani tekrar okudum iyice ve bu asamada ozgecmis vermeye gerek yok, siz verdiniz mi ozgecmis
-
@mert12344321 basvuru formunda özgeçmiş ve hakkinizda bilgi verecek 2 kisiyi yazmaniz isteniyordu
-
@ramsey tesekkurler, basvurada istenen belgeler arasinda yazmayinca ozgecmis gozumden kaçmış
-
Başvuru formunu indirmek için 2 gündür bekliyorum hala kapalı formun olduğu link. Başka nasıl ulaşabilirim arkadaşlar
-
Ben bayağı önceden indirmiştim ofise geçince bakayım boş form varsa mail üzerinden atayım olmadı size bende bugün gönderdim daha
-
e devlet mezun belgesi kabul ediliyor mu bilgisi olan var mı acaba
-
Ben henüz başvuru yapmadım da telefonla arayıp görüştüğümde e devletten alınan mezuniyet belgesinin kabul edileceğini söylemişlerdi. Siz yine başvurmadan kurumu arayın isterseniz.@yorgunisletmeci
-
http://www.tcddtasimacilik.gov.tr/files/3/BA__VURU_FORMU_PDF.pdf
Bu olabilir mi?
-
Başvuru formunda aday no istemişler ama ne yazacağız oraya onla alakalı bir şey göremedim bilen var mı arkadaşlar
-
@businessagroup tcdd tarafından doldurulacak yazıyormuş :))
-
Sanayi bakanlığından sonra bu sınavda 90+ ile kapatır artık:(
-
@Wicksell ben e devlet ciktisi göndermiştim beni aradilar sonrasinda onayli suret gondermeniz lazim seklinde, yani kesin bilgi ya mezuniyet belgesinin asli ya da onayli sureti isteniyor
-
@mert12344321 mezuniyet belgesi olan e-devlet çıktısı gönderdim hocam ilk başlarda yaptım başvuruyu beni aramadılar sorun olmadı heralde
-
@abcdefg arayip teyit etmenizde fayda var beni aradilar ve onayli suret istediler ben de gonderdim tekrardan
-
@mert12344321 yarın sorayım hocam
-
Arkadaslar basvuru formunu indiremiyorum ben daha önce indirip bana atabilecek olan var mı?
-
@iskender ben indiremeyince bunu tedarik ettim sizin linkten hocam bunu kabul etmediler simdi de basvuru formu indirilmiyor linkte sıkıntı var