İl göçten ve sağlık uzman yard. feragat edicem yarın.
iskender tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sağlık Bakanlığı Sağlık Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
telefonla ulaşamamıştım. ankaraya gitme fırsatım da olmamıştı. mail attım feragat yerine geçmemiş haliyle.
+1 FERAGAT -
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
@mia_nur yok hocam refaranstan demedim. Kurumlar arası geçiş hakkında aynı bakanlıkta sıkıntı çıkar diye duydum
-
Mülakat yeri için demetevler metro istasyonunda insem olur mu biliyor musunuz?
-
Geçen sene polis gelip kazanamayan var. Polisin kazanmayla alakası yok rahat olun.
-
RE: 2019 TCDD 4 Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
Sınava girmeye hak kazanan adaylardan sınav ücreti olarak 10,-TL ücret alınacaktır. Ücretler,
Halkbank Ankara Kurumsal Şube TR 710001200945200013000001 No.lu veya Vakıfbank Emek
Şubesi TR 140001500158007262158442 No.lu hesaplarına yatırılacaktır. Para iadesi yapılmayacak
olup, para yatırılırken bankaya, dekontun açıklama bölümüne “Müfettişlik sınavı” meşruhatı
yazdırılacaktır.
Sınava katılabilme şartlarını taşıyan adayların kesin listesi 05.02.2020 tarihinde, TCDD Teftiş Kurulu
Başkanlığından öğrenilebilecektir. Ayrıca, www.tcdd.gov.tr internet adreslerinden duyurulacaktır.
Sınava giriş şartlarını taşıyan adaylara “Sınava Giriş Belgesi” 10.02.2020 tarihinden itibaren TCDD
Teftiş Kurulu Başkanlığınca düzenlenerek elden verilecek, sınav tarihine kadar alınmayan “Sınava
Giriş Belgesi” sınav günü sınav salonundan da teslim alınabilecektir. Sınavda öncelikle bu belge ibraz
edilecek, giriş belgesi ile birlikte kimlik tespitinde kullanılmak üzere T.C Kimlik No.sunu içeren Nüfus
Cüzdanı, Sürücü Belgesi veya Pasaport gibi fotoğraflı ve onaylı geçerli bir Kimlik Belgesi de ayrıca
bulundurulacaktır. -
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
70le kapatacak 800 kişi barajı gecemeyecek bu sınavda millet sallıyor.
-
RE: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@rassal 15 yirmi dakika. 5er tane soru cektiriyorlar. Komisyon kalabalık haberiniz olsun.
iskender tarafından gönderilen son iletiler
-
telefonla ulaşamamıştım. ankaraya gitme fırsatım da olmamıştı. mail attım feragat yerine geçmemiş haliyle.
+1 FERAGAT -
@queenbee benim duyduğum 1 kişi kesin feragat etti ondan başka bilmiyorum hocam.
-
Göreve ne zaman başlanacak bilen var mı? Yedekler belgeleri teslim etti mi bilen var mı acaba?
-
İl göçten ve sağlık uzman yard. feragat edicem yarın.
-
RE: Elektrik Üretim Anonim Şirketi (EÜAŞ) Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Ulaşım kizilaydan nasıl?
-
@Yasarx hocam bu soruların hepsini size mi sordular? çok değil mi
-
@hicks hocam kurum onun takibini yapmaz. Feragat olunca da kesin 11 kişi alınacak diye bir şey var mı biliyor musunuz
-
RE: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
@gürkannn hocam sağlık müfettişlik mi uzmanlık mı?
-
KGK kazananlar burdan feragat eder mi?