Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Geçen yıl puan yoktu göremedik. Bu yıl puan aldık YDS engeli... Gelde işin içinden cik
-
Puan türleri sadece uluslar ve kamu yanında da hukuk ve gk gy var sadece sanırım bölümleri yanlış yazmışlar iktisat işletme derken enteresan olmuş.
-
yok abi, 3-5 sene önce eczacılık fak. bitiyodu onu kurtardılar, şimdi hukuk fak. bitiyodu tam onu da kurtardılar. ama iibf yi gören yok. binlerce mezun işsiz insan...
-
Yazılı sınavı niye kaldırmışlar çok ayıp gerçekten. Bütün puanları muazzam yapmamız bekleniyor herhalde tek kpss’de. Her şeyi fullemek lazım.
-
P6 puanı 93 ama 28 kişi diyor .Oluru var mı dostlar ?
-
Hayatta karşılaşabildiğimiz en büyük haksızlıklardan biriyle karşı karşıyayız gerçekten. İibf/sbf’yi 3 yılda yerle bir ettiler. Bu zulümdür zulüm. Bisürü insan her gün hayal kırıklıgıyla doluyor.
-
@NeverLetGo kesin olur.İstedigi puan turlerinde puanlar dusuk ama siralamalar yuksek.
İstedigi puan turlerinin cogunda 90 puan ilk 20 ye tekabul ediyor,bazilari ilk 10 -
@iibfpalace Sağolun hocam . Allah herkesin gönlüne göre versin . Şu da bir gerçekmiş ki YDS artık KPSS kadar önemli duruma gelmiş
-
@iibfpalace acaba iibf puanları kaça düşer?
-
@NeverLetGo Amin hocam , insallah.Sahsen yds puanina sahibim ama eger YDS sarti eklenecekse, geri kalan arkadaslarla daha adil bir rekabet ortamina girebilmek icin yonetmelik degisikliginin bir sene icerisindeki sinavlara uygulanmamasi gerektigine inaniyorum.Bu sekilde magduriyetler ortaya cikiyor
-
@ankara0648 Hocam takvime baktım e-yds 25 Ocak'ta görünüyor
-
@iibfpalace Evet hocam. Bahsettiğiniz şekilde olsa daha adaletli olurdu.
-
@Joseph 91 kusurlere kadar dusebilecegini dusunuyorum.Malum puanlar dusuk siralamalar yuksek bu puan turlerinde,sadece bu durumdan bile 2 puan fark eder.
Ornek : 2018 p48 puan turunden 92,5 puanla 92. iken,ayni yil p31 puan turumde 90,39 puanla 10. siradayim , p6 puan turu 88,95 puanla ise 66. siradayim.YDS olup olmamasi da baraji yine 2-3 puan fark ettiriyor.
Normalde 96 ile kapatmasi gereken bu ilan da 91,5 - 92 arasinda bir yerde kapatacaktir -
@Mülkiye_17 hocam 2019 a bakmışım kusura bakmayın
-
İstediği puanlar türlerinin birinde birinci birinde ikinci birinde yedinciyim
YDS yok
Ama buraya yazıyorum bu bahar o işi cozecegim ve çok merak ediyorum seneye ne çıkaracaklar
Bu seferde gözlük takiyon gelme derler ahahahahaha
Ya artık gulerek karsiliyorum da canımı Sikan o değil ,duruma alışmaya başladım o can sıkıyor -
Hadi YDS puanım olmadığı halde YDS şartını anlamak mümkün ama hukuk fakültesi için bu kadar kadro açılması nasıl bir düşünce? Hukuk mezunu biri kamuda neredeyse istediği tüm kontenjanlara sahip olmakla birlikte avukatlık, adlı hakimlik ve savcılık gibi yalnız kendi bölümüne açık sınavları ve meslekleri var. İnsan hakları hukukla alakalı bir olgu olarak değerlendiriliyor ise niçin kaymakamlık gibi yönetsel değerler gerektiren bir meslek için yalnızca kamu yönetimi ve iktisat türevi bölümler yerine hukuk, çeko, halkla ilişkiler, psikoloji gibi bölümlerin de önü açık? Hukuk fakülteleri yılda en fazla kaç mezun veriyor? Sadece iktisat bölümünün verdiği mezun kadar mezun bile veremeyen hukuk nasıl tüm İİBF bölümlerinden daha yüksek kadrolara sahip? Eğer "o kadar çalışmış adamlar" ya da "bu işin dersini görmüşler" gibi bir açıklama sunulacaksa devlet memurları kanununa göre liyakat ilkesi gereği sınav mecburiyeti ve yeteneğe göre atanma yok mu? Hukuk bölümlerinin ve iibflerin tüm sınavlarda yalnız yeteneklerine göre yerleşmesi sağlansın, kontenjanlara bakalım kaç hukukçu girecek. İşte bu kontenjan sınırı ile yapılan sınavda ne liyakat ne adaletten bahsedilebilir. Bir hukukçudan daha iyi idare hukuku, ceza hukuku, ticaret hukuku, anayasa hukuku... bilmesine rağmen ve kpssde ondan fersah fersah iyi dereceler almasına rağmen aynı kurumda çalışacaksa iki aday, iibfliler adına nasıl bir adalet söz konusu olabilir?
-
-
Arkadaslar 75 kpssye gelme ihtimali nedir?
-
@pareto_wilfredo hocam istenen puan turlerinde yanlislik mi var vakiflarda oldugu gibi?
-
Hukuk netim düşük diye istediği puan türleri puanım da düşük neyim ben hukuk mezunu muyum ki hukuktan yüksek almam lazım.. Saçma bir ilan daha. Başvuru yapmayacağım 80 puana gelmez. 90 İn altına inmez