Ticaret Uzman Yardımcılığı
-
2014 yılı ilan metninde 120 kişilik alım olmuş dostlar. Puan türleri bölüm bazında belirlenmiş. Ticaret 60 kişi, gümrük 60 kişi olarak ilan açılmış. 10 katı sınava çağrılmış. Burada sıralama her bölüm için ortak yapılmış, puan türüne göre ayrı ayrı sıralama yapılmamış ilk 600 sınava çağrılmış. Yazılı sınav %65 alan, %35 y.dil olarak gerçekleşmiş. YDS iki yıl olarak geçerli sayılmış.
-
@Antimülakat Hocam, YDS 80 mı yoksa 70 mı gündemde? Ya da bölümünü göre mi 70-80 istenecek?
-
@Antimülakat hocam o ilanda sonrasında sıkıntı olmustu bazı insanları yeniden sınava cagırdılar. Sanırım u a ilişkiler sorulmus sınavda hep diğer bölümlere de ve kazananlar hep uluslarcılar olmus o nedenle itiraz lar falan olmustu. Sonra Baska bölümlerden insanları mülakata cagırdılar. İlginç bir ilan ve sınavdı. O yüzden bence bu sefer ya ayrım yapmaz ya da yaparsa da bölümlere göre ayrı sorular hazırlanır ya da sınav daha ortak bir alan olur
-
YDS 70 ve o sınavda %65 alan ve %35 y.dil olunca kazananların çoğu U.İ mezunu olmuştu. Dolasıyla ilan metninde belirtildiğinin aksine daha fazla U.İ. mezunu sınavı kazanmıştı. Sonuç olarak diğer bölüm mezunları dava açtı ve dava sonucuna göre 14 kişi yeniden mülakata çağrıldı ve onların içinden de sınavı kazananlar oldu.
-
Arkadaşlar söz konusu alım olursa kamu yönetimi puan türü ne olur?
-
@michaelcorleone daha önce p29 muş galiba hocam
-
Bölüm ayrımı olursa yine maliyecilerin hali harap. Umarım bölüm ayrımına gidilmeyen bir ilan olur.
-
@choosemyself maliyecilerin Hali neden harap olsun anlamadıgımdan soruyorum hocam hiçbir art niyetim yok sbb de olan yüzünden mi
-
@Antimülakat hocam yds siz gümrük muhafaza felan gelmezmi
-
@econ101 evet hocam yine ya çok az kişi verirler ya da hiç vermezler maliyeye öyle olursa. Öyle düşündüğüm için diyorum, umarım öyle olmaz tabi.
-
Inşallah olmaz hocam ben de maliyeciyim çünkü ilk senem bir de sisteme alışmaya çalışıyorum
-
@adanali01 hocam yine sözleşmeli olarak bekliyoruz. İnşallah onunla ilgili de sormaya devam ediyoruz.
-
@Antimülakat eyvallah hocam
-
@Antimülakat üstad son durum nedir ne zaman gelecek ilan?
-
@dikey valla kardeşim inşallah o süreçte bu ilanda gelir. Yıl sonu olmadan takır takır imzalar geliyor.
-
@Antimülakat
Bölüm ayrımı olmasında ne zaman gelirse gelsin... -
@Antimülakat ağzın bal yesin hocam inşallah sayı da güzel olur
-
@Antimülakat inşallah üstad burayı bekliyorum. İyi bir sayı gelir inşallah
-
@dikey hocam neden çok istiyorsunuz ? Fikrim olmadığı için soruyorum , bekleyen de çok . Özel kılan nedir bu uzmanlığı ? Guy gibi sayının fazla olup şansın yüksek olması mı yoksa baska bir şey mi ?
-
Gümrük muayene memuru da alınır mı acaba ?