Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
-
P48 minimum 70 ve YDS yok
-
Şükür ya.. 8 kişiye şükür diyoruz ama yine de yds yok şükür. Kaça düşer arkadaşlar
-
90 dan aşağı düşmeyecek bir ilan daha, çok şükür ki yds istememişler
-
Yok artık 8 mi fazla değil mi ben 5 diye tahmin etmiştim. Enflasyon hedefi gibi ilanlar tek haneli
-
''KPSSP48 puan türünden başarı düzeyi eşit olan adaylardan gün/ay/yıl olarak doğum tarihlerinegöre yaşı daha küçük olana öncelik verilecektir.'' puan eşit olursa gün ay ve yıl olarak küçük olan listeye alınacakmış.. Ulan şaka gibisiniz gerçekten
-
@RootofAllEvil biz 87 88 lere ne zaman sıra gelir guy ilanı bile gelse gelicek diye korkuyom artik
-
@redcrossbjk yaşı büyük olunca noluyormuş raporları sisteme girerken 404 not found hatası mı veriyormuş yoksa sistem hey Allah'ım ya salak saçma şeylerle uğraştırıyorlar insanları
-
YDS olsa girebilirdim herhalde 84.5 puanla. Yazık oldu.
-
@redcrossbjk sadece 160. Sıradaki aday icin gecerli hocam
-
Kompozisyon yazma daha önce hangi sınavlarda istendi hangi konuda yazdırılır fikri olan var mı ilk kez denk geldim
-
@scofieldmustafa onu biliyorum kardeşim de çok saçma bir madde değil mi? Yaşın büyük olması insanın elenmesi sebebi mi? 25 yaşında bir insan ile 33 yaşında bir insan aynı puanı alırsa bu şekilde bir tercih mi yapılır?
-
istanbul-ankara çalışan otobüs firmaları bu yıl çok iş yaptı. ne yapsak ev mi tutsak ortak istanbul tayfa olarak... 8 şubat sanayi bakanlığı - 15 şubat tcdd
-
Sanırım 88 89 a kadar düşebilir 160 kişi yazıyor ulaştırma 100 kişi ile 89 a düşmüştü
-
@mülakatzedee sayıştayda yazılıyor hocam fakat Bilgi ölçmüyor kompozisyon mukakeme açısından bakiyorlar
-
@NeverLetGo Bende de durum aynı
-
@redcrossbjk cidden şu kurumların sacmaliklarindan yoruldum ne bu su ana dek hep yaşı büyük olana dezavantaj dolaysıyla öncelik olur mantığı vardı ne oldu da olay tersine döndü .
-
@redcrossbjk hocam adamlad sinava girecek kisi sayisi 160 da kalsin diye böyle bir yol gözetmişler. Su acidan mantikli 22 yaşında birisinin ogrenecek cok seyi olur 33 yaşındaki birisi muhtemelen baska kurumdan yükselmek acisindan başvurmuştur. 160. Aday ikisinden birisi olacaksa 22 lik olsun diyorlar
-
Listede inşallah farklı isimler gorebiliriz
-
@scofieldmustafa hocam ülkenin atama süreçleri ortada kac kişi o yaşta yükselme sebebiyle geçiş yapiyor .Sürece girmek o yaşlara dayanır oldu artık. O sebeple mantkli değil kesinlikle