Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
@hicks mulakat tarihleri ne zaman başlıyomuş ?
-
Meslekte turne süresi yılda ne ortalama kaç ay acaba bilen var mı?
-
@calicartel ortalama 4-5 ay sanırım ancak 9 aya kadar çıkabiliyor sanırım. Ben öyle duydum
-
@Arrow 24 haziran da başlıyor 3 gün sürüyor
-
Mulakata gelirken getirilmesi gereken evraklar ile ilgili mail atılmış
-
Bugün mülakata girmis olan veya girecek olanlar bizi bilgilendirebilir mi ortalama kac dk sürüyor komisyon nasil vs
-
kimse mi girmedi ya ses yok
-
Bugün girecekler kaç kişinin gelmediğine bakabilirlermi
-
Bakabilen kimse yokmu
-
Arkadaşlar kusura bakmayın foruma uzun süredir girmiyordum. Şuan gördüm ki kimse mülakat hakkında bilgi paylaşmamış ben paylaşayım dedim. Ben mülakata bugün girdim . Yanlış hatırlamıyorsam toplamda sekiz kişi feragat etmiş ve feragat vermeyenlerden de bugün itibariyle toplamda iki kişi gelmemişti. Mülakat yaklaşık oralar 30 35 dakika sürüyor. Komisyon beş kişiden oluşuyor ve mülakat kendini tanıtma ve çekilen zarfla birlikte dört alan sorusuyla başlıyor. Daha sonra her bir üye bir genel kültür sorusu soruyor. Daha sonra da okuduğunuz kitaplardan izlediğiniz filmlere kadar birçok soru gelebiliyor. Komisyon her açıdan liyakate önem verdiğini hissettiriyor. O yönden açıkçası benim bir şüphem yok sizin de olmasın . Genel olarak tavırları da iyi kendinizi çok kasmamanizi öneririm. Yarın girecek arkadaşlara da başarılar dilerim.
-
@idari-şube hocam ilk günden bu yanami 2 kisi gelmemisti
-
@hicks Hocam dün gördüğüm iki kişi gelmemişti.
-
@idari-şube hocam dün altı kişiyse hepsi gelmişti
-
@levla Hocam toplam feragatlerden sonra bir liste oluşturulmuş ve listenin tamamında iki kişi gelmemişti. Gelmeyenler ilk gün mülakata girecek olanlar da olabilir çünkü dün ben mülakata girdiğimde dün gireceklerden gelmeyen yoktu hepsi gelmişti.
-
@idari-şube aynen hocam dün tamdı
-
Sanırım mülakat giren kişi sayısı 16
-
açıklandı
-
sınav sonuçları açıklanmış arkadaşlar kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
https://www.sanayi.gov.tr/medya/duyurular/8a2e6f3f-338e-49d5-85e6-e9bb2fa8b6e6 -
Büyük ihtimalle hiç kimse cevap yazmayacak ama yine de sormak istiyorum. Burayı kazandığı için başka yerden feragat edecek olan var mıdır?
-
HABİB KILIÇ, SAFA ALAGÖZ, YUNUS EMRE ASİL arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Bu arkadaşlarımız merkez göçe feragat gönderirlerse seviniriz. Açıklanmadan yer açmış olurlar en azından. Feragat dilekçesi için mesaj atarsanız ben yardımcı olurum size.