Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@marjinalmaliyt57 sayı da az doğru diyorsunuz mülakat sınav açıklanma evresi de çok uzuyor insanlar da başvuruyor boş durmaktansa valla sonumuz hayır olsun..
-
@hakimehanımm halihazırda çalışıp başvurup ve mülakata gelmeyenler için haklısın ancak mülakat sonucu belli olmayanlar mecbur başvuruyor hocam. Kendimden örnek vereyim müfettişlik mülakatına girdim sağlığın ama alacaklarının garantisi yok. Ayrıca daha üst sınavlarıda kazandım mülakattayım ama yine garantisi Yok. İdari hakimlik mülakatı 2 dakika sürüyormuş yani referans olayı dönüyor deniyor. Ben ve benim gibiler de mecbur müracaat ediyoruz. Bende ekmek parası peşindeyim kimsenin lokmasında gözüm Yok. Tabi başvurupda sınava gelmeyenler için sana hak veriyorum
-
beni de aradılar görmemişim sonra ben geri döndüm onlar açmadı
-
@miyopkeynes hangi bölüm ve puan kacto hocam bari ona göre cıkarım yapalım
-
Eğer bugün açıklanırsa mülakata 10 gün kala mülakat listesi çıkmış olacak, yazık valla
-
@edielik maalesef öyle referans olayı zaten bi idari hakimlikte değil her kurumda oluyor yüksek puanlar almakta yetmiyor artık
-
@hakimehanımm idari hakimlikte olmaz olur mu heryer de hocam heryerdeler bence sadece merkez bankasında yok liyaktın da liyakatı bir kurum.
-
@marjinalmaliyt57 keşke her yer merkez bankası gibi olsa bilgim yoktu
-
@Esbk-1 işletme 90 hocam
-
Bugün açıklanacak inşallah
-
Bugun gidip bakanlıkla görüşcek arkadas vardı bilgi alabilildi mi acaba
-
@Esbk-1 gidemedim malesef başka işlerim cıktı.
-
Arayan numara cep mi sabit mi
-
Açıklandı.
-
Baya yüksek kapamış kamu 95 ile kapamış
-
kimse demiyor aga bu nedir nasıl puanlardır
-
@Agnes89 sorma benim.puanlar 92 94 arası bu yaz 95 üstü için girecegim çıta çok yukseldi
-
hey sesimizi duyan yok mu?! 94 (doksan dört) puan az puan yetersiz puan muamelesi görüyor. ama az değil ki
-
İlanda sadece Kamu Yönetimi diye belirtmişken başvuru alırken Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü ve diğerlerini "Eşdeğerlik Kararı" olmadan kabul ediyorlardı. Bu durum tamamen ilan metnine aykırı bir durum ve mesala bu bakış açısına göre Siyaset Bilimi ve Uluslararası ilişkiler bölümü de Kamu Yönetiminden listeye girebilir.
Listede siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezununu, Kamu yönetimi diye belirtmişler. -
İşletme 90 puan ile başvurmadım gelmez diye ama geliyormuş neyse sağlık olsun zaten direk mülakat almazlardı beni.