Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@preacher hocam aynısını benn de yaptım 90 dı başvurdum evrakları göndermedim vazgeçtim gelmez diye
-
@miyopkeynes o zaman ikimize de geçmiş olsun kardeşim ne denir başka
-
@tahir_soylu siyaset bilimi ve kamu, kamunun esdegeridir. Yökten belgem var ve bir kisinin almasi yeterlidir.
-
@iskender, içinde söyledi: Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@tahir_soylu siyaset bilimi ve kamu, kamunun esdegeridir. Yökten belgem var ve bir kisinin almasi yeterlidir.
Bu bir kişinin alması yeterlidir fikri Kaymakamlık sınavı sürecinde YÖK gelen eşdeğerlik başvurularının yoğunluğundan dolayı bunu azaltabilmek adına verdiği sözlü bir yanıttır ve bildiğim kadarıyla bunu yazılı bir görüş şeklinde bildirmedi.
Diğer başka birçok kurum daha önceki ilanlarda buradaki gibi bir durumda herkesten ayrı ayrı eşdeğerlik belgesi istedi ve belge olmadığında başvuruyu kabul etmedi.
Burada sizin elinizde belgenizin olması eğer ki başvuru sırasında bu belgeyi vermediyseniz daha önceki uygulamalara baktığımızda başvuruya mani bir durumdu.
Zaten olması gereken bu alanda olan bölüm isimlerinin birçok kurumun yaptığı gibi tek tek belirtilmesi ama ilanda belirtilmemesi ve başvurudaki bu kabul süreci ve değerlendirme aşaması ucu açık bir durum oluşturuyor. -
@tahir_soylu haklı olabilirsiniz. Tek tek belirtmek daha sağlıklı. Cevabınız için teşekkür ederim.
-
Kamudan katilacagim pazartesi saat 10.30 diyor
Acaba Surec nasıl olacak arkadaşlar onlarca kişi var
Bakanlığa gelip sırayı bekleyeceğiz heralde ve herkese aynı saat yazdığına gore mülakat cok kısa sürecek dogrumuyum ? -
bir giriş belgesi filan düzenlenmedi değil mi gelirken bir şey getirmeye gerek yok?
-
Yaklaşık kaç dakika sürüyor acaba.
-
@rassal 15 yirmi dakika. 5er tane soru cektiriyorlar. Komisyon kalabalık haberiniz olsun.
-
@iskender teşekkür ederim
-
@iskender mulakat için sıralama varmı neye göre cagırıyorlar içeri
-
@dnd liste sırasına göre.
-
@iskender tesekkür ederim
-
@iskender soruların zorluk durumu nasıl acaba genel olarak soracağız dedi konu başlıklarının dışında uç beklemediğiniz bir şeyler var mıydı.
-
@thinkful hocam
2 kendi alanimizdan 1mevzuattan 1 gkgy 1 teknolojik soru dagilimi boyleydi bizde. Sorular bilindik şeylerdi uç soru yoktu bende. kimine zor kimine kolay gelmiş -
@iskender mevzuat sorularında sağlık hizmetleri temel kanunundan soru soruldu mu hiç. Göz gezdirdim ama ne sorulur buradan bilemedim. Karışık detaylı bir kanun.
-
@jook mevzuat kisminda bana 657den geldi. Ama var orda bir kaç şey çalışmakta fayda var ordan sorulan bi kaç soru duydum arkadaslardan.
-
@iskender anladım hocam teşekkürler.
-
@iskender teşekkür ederim
-
@iskender merhabalar hocam oralardan ne sormuşlar hatirliyormusunuz.?