Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Willsmithh p32 93'le başvurmayı düşünüyorum. ais.osym sitesinde kamu yönetimi+siyaset bilimi ve kamu yönetimini seçtim. Branş sıralaması 36 çıktı. Bu yüzden 95 ya da 94'le kapatacak gibi. İnanılmaz üşeniyorum başvuru için bana gelmesi mucize olur.
-
@æon_flux benimde sıralama 50 civarı birşey di
-
@Willsmithh benim p31 sıra 31. Puanım 92.3 Acaba puan mı sıralama mı önemli başvuruda kafam karıştı
-
@jook hocam sabahtan beri deniyorum hata veriyor sürekli
-
@Shadowmoon "doğrulama başarısız" diye uyarı mı veriyor.
-
@jook sayfa direkt hata veriyor kimlik bilgilerinden sonra. 'Server Error in '/' Application' bu yazıyor en üstte
-
@jook bende de öyle olmuştu ikinci denememde büyük harflerle doldurdum hata vermedi acaba bununla bir ilgisi olabilir mi bilmiyorum bir de öyle deneyin isterseniz
-
@hakimehanımm Puan önemli ama 4 puan türü olduğu için her puan türünde yüksek puanlalılar vardır. 93'e gelme ihtimali çok düşükken sizin puana gelme ihtimali sıfır. Puanım sizin gibi 92 olsaydı da nasılsa gelmez diye başvurmasaydım içim daha ferah olurdu.
-
@æon_flux içim rahatladı sağolun Allah yardımcınız olsun o zaman
-
@Mülkiye_17 büyük harflerle kabul etti. Teşekkür ederim.
-
@jook Rica ederim
-
arkadaşlar merhaba başvurduktan sonraki başvuru formunda,il ilçe kısmında yaşadığımız yer değil de, nüfusa kayıtlı olduğumuz yer yazması gerekiyor değil mi?
-
Formda kurum adı diye bir kısım var sadece sağlık bakanlığı seçiliyor ya da boş kalıyor. Manası nedir hiç anlamadım
-
Müfettişlik 95' le kapatınca uzmanlık çıtayı daha da yukarı taşır mı diye kafamda deli sorular? Böyle olunca da olan bizim vesikalıklara oluyor. Kargo da cabası tabi...
-
@perküsyon Orayı Sağlık Bakanlığı seçeceksiniz, nihai aşamada yazdırılacak evrakta başvurulan kurum sağlık bakanlığı diye çıkıyor.
-
@Son-Seçim-Bükücü cevabiniz için çok teşekkür ederim
-
@Aslan-Reyiz hocam p29 86.35 başvurdum bir ihtimal gelirse diye:) cep telefonu 1 rakam eksik yazmışım geri düzeltemedim. O sorun olur mu acaba?
-
Başvururken kullanıcı oluşturup daha sonra mı başvuru yaptınız ?
-
Formun çıktısını aldım ama sayfanın sol tarafının yarısı boş sağ tarafta hiç boşluk yok. Herkesin böyle mi?
-
@Shadowmoon hocam benimde öyle hata veriyor halledebildinizmi siz