Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@idari-şube hocam feragat olacağını sanmıyorum. Sağlık müfettişliğinin sonucu açıklanalı baya bir süre oldu. Yönetim hizmetleri genel müdürlüğünü arayıp sağlık müfettişliğini kazanan arkadaşları onların aramasını rica edebiliriz
-
@idari-şube Hocam peki ne zaman aciklayacaklari hakkinda bir sey dediler mi?
-
Benim gordugum kadariyla saglik mufettisligini asil olarak kazanan sadece bir kisi var listede.5 kisi oldugunu nereden cikardiniz?
-
Hocam bir yerden çıkarmadım karşılaştırdım. Sadece Kamu Yönetimi listesinde bile üç kişi var sağlık müfettişliği kazanan bir kez daha bakmanızı ondan sonra yorum yazmanızı öneririm.
-
@omer0156 Tarihle ilgili net bir şey yok dediler hocam
-
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün kurumu aradım, başka kurumları kazananlar yönetim hizmetleri genel müdürlüğüne feragat dilekçelerini yazarlarsa, süreçte bekleyen arkadaşlara yol açmış olursunuz, görevli bana da bir kişinin sadece telefonla aradığını söyledi, bir çok liste mükerrer halde, hassasiyetinizi bekliyoruz.
-
Arkadaşlar bir duyumu olan var mı ? Bu hafta açıklanır mı?
-
@idari-şube Hocam yaklasik 70 gundur ses seda yok..Bu hafta aciklanmasi durumu fazla iyimserlik olur.
-
Sağlık müfettişliğini kazanan arkadaşlara feragat konusunda bi şekilde ulaşılması lazım. 4 arkadaş kamu yönetimi bölümünden uzmanlık mülakatına girmiş halde ve şu ana kadar feragat eden olmamış
-
@şanlıefsane siz ulaştınız mı hocam numarayı verirseniz bizde bir arayalım
-
@şanlıefsane Iktisat kisminda da durum ayni. Mulakata giren 3 arkadasimiz baska kurumlari kazandi. Ancak feragatlerini vermediler.Birbirimizin topuguna sikmayalim arkadaslar,azicik duyarli olalim.
-
@firito 312 585 17 42 den ulaştım. Görevli bey bir dilekçe ile feragat alırız ama şu ana kadar bize ulaşan olmadı dedi. Sağlık müfettişliğini kazanan arkadaşlardan tanıdığı olan birisi durumu izah etse kadro yanmamış olur
-
arkadaşlar öncelikle başka kurumu kazanan bir arkadaşınız olarak yazıyorum ve kimse ile polemik yaşamak istemiyorum. Sağlık bakanlığı ile daha önce de görüştüm ve kendilerine resmi dilekçe ile başvuru olmadığını ancak çok kez arandığını ve bunun da başkanlığa iletildiğini ve sağlık müfettişlik kazanan arkadaşların listeden elendiğini o yüzden onlar adına bir başvuruya gerek olmadığını ve feragat ile ilgili sürekli aramalardan ötürü erteleme olabildigi söylendi.
Bir de malum durumlardan ötürü insanların dışarıya çıkmadığı veya çekindiği bu süreçte sizleri de anlıyorum lakin sizler de diğer arkadaşları anlayabilirsiniz ve henüz işe başlamamış olmamız veya olmaları nedeniyle de elindeki varolanı kaybetmek istenmemesinin ve de bu puanları veya imkanı her zaman elde edemeyeceğinden dolayı insanların en iyiyi veya en erken başlatan yeri seçmelerinin gayet doğal olduğunu biliniz.
Saygılar dilerim
Not olarak ben feragatimi ileteceğim lakin kurumun değerlendirmesinin sonucu kesin olacaktır. -
Neredeyse 4 ay olacak ama ses seda yok.Bir duyumu olan var mi arkadaslar?
-
Aciklandi arkadaslar.
-
200 lük İl göç bekleyip de KAZANAN var mı
-
Sgk asil olup burayı da kazanan var mı? merkez göçe giren var mı feragat ederlerse seviniriz.
-
@kemankeşş2 arkadaşlar merhaba benim sonuç kısmında basarili yaziyo ama yedek veya asil yazmıyo bu ne demek
-
Enerji ve içişleri uzmanlığına girip feragat edecek olan var mı
-
@leyleyleyley 200 lük göçü bekliyor muydunuz
Kazanmışsın hocam işte daha ne