Sağlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Mülakatı geride bıraktık. Sonuçlar da hızlı acıklanır umarım.
-
Yakında açıklanır sanırım teftiş açıklandı arayıp bilgi alalım
-
İl göç ün 2. Sınavını kazanıp da Sağlık Uzm yrd mülakat sonucunu bekleyen var mı ?
-
Bu hafta acıklanir diye düsünmüstüm ama uzayacak heralde
-
Yoğunlukta dolayı yazamadim.
Benim müfettiş yardımcıligi olmuş buradan ve bir kaç yerden daha feragat edeceğim
Normalde dün sağlık bakanlığina uğrayıp halledecektim fakat kaymakamlık mülakatım 7.40 gibi bitti ..
Pazartesi halletmeye çalisacam
İnşallah istediğiniz gibi olur. -
@kadr SGK kazanmışmıydınız. Eğer öyleyse ordan da feragat edebilir misiniz ricamız.
-
@kadr hocam İl göç de bunların içinde var ise feragat ederseniz çok seviniriz
-
@kadr kıymetli hocam adalet kontrolor mülakata girmiştiniz sanırım ondan Feragat edermisiniz bizleri en iyi sizler anlarsınız
-
Arkadaşlar sağlık uzman yardimciligi ve enerji uzman yardımcıligindan feragat edeceğim
Merkez gocun sınavınida gecmeme rağmen mulakatina gitmeyecegim
Bunlarin haricinde başka bir surecte yokum
Hepinize basarilar -
Ertuğrul Bey hocam SGK yi 2018 puaniyla ufak bir farkla kacirmistim çok uzulmustum surecine katilamamistim
Kemankess hocam sırf adimi gormek için gitmeyeceğim bir sınava başvuru yapmak istemediğimden ilgoce basvurmadim merkez göçe basvurmustum
Willsmithh hocam adalet stajyer kontrolörlugune ufak bir rahatsızlığımdan dolayı zaten katilamamistim .liste dışı kalanlar hakkını helal etsin
-
sizin gibi insanlar daim olsun hocam
mesleğinizde başarılar dilerim. -
@kadr Cevaplar için teşekkür ederiz
-
Arkadaşlar yarın açıklanır mı ? Bilgisi olan var mı?
-
@idari-şube geç bile kaldılar
-
@idari-şube bence zor hocam. Kac gundur ariyorum feragat edecegim. Daha kimseye ulasamadim.
-
@jook hocam fax çekin dilekçenizi personel genel müdürlüğüne
-
@jook hocam hangi bölümden katılmışdınız mülakata
-
@firito fax numarası? İnternet sitelerinde bulamadim.
-
Arkadaşlar bu hafta kurumu arayan oldu mu hiç?
-
Arkadaşlar bugün bakanlığın ilgili birimi aradım ve feragat eden olup olmadığını sordum. Sadece sağlık müfettişliğini kazanan ve listede olan beş arkadaşımız olmasına rağmen resmi olarak herhangi bir feragatin olmadığını sadece bir kişinin arayıp bildirdiğini söyledi. Sizden ricam mükerrer listelerle karşılaşmamak için lütfen beş dakikanızı ayırıp feragatlarinizi vermenizdir.