Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@zz ben evrakları verirken başvuru sayısı baya oldu demişti arkadaş sanırım foruma yazan az
-
@piperchapman ben verirken de başvuru sayısı beklediğimizden az oldu YDS’den sanırım demişlerdi
-
@zz o zaman sınava girmeye hak kazanırız inşallah
-
@Estevez inşallah
-
@zz, içinde söyledi: Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Estevez inşallah
o zaman inşallah diyelim :))
-
82.15 le kapatmış
-
Çok şükür kalmışız sınava. Sınava girmeye hak kazanan arkadaşlara başarılar.
-
Bu başlık çok sessiz kalmış. Herkes harıl harıl çalışıyor sanırım İnternette gördüğüm 2013 yılında bir alım olmuş herhalde sonra alım olup olmadığı konusunda bilgisi olan var mı ? Sınav nasıl acaba KPSS ayarında mı yoksa daha mı zor. Sorulara ulaşma imkanı da yok sanırım.
-
-
Eyvallah hocam haber verdiğiniz için bakalım ne zaman olacak
-
Sınavın ertelendiğini görmemişim ben de sınav giriş belgeleri niye boş diyorum. Teşekkürler.
-
Sınav tarihi 21 Haziran olarak belirlenmiş arkadaşlar.
https://www.tigem.gov.tr/Duyuru/DuyuruDetay/289cd40a-cce0-4411-908a-d75a36965349
-
Sınava giriş belgesini görebilen var mı ? Siyah ekran çıkıyor sadece.
-
@Estevez Bende de aynı daha yüklenmemiş.
-
@Estevez kılavuzda saat 17.00'de erişime açılacağı yazıyordu
-
Arkadaşlar başvuru sayfasına kayıt oldunuz mu hepiniz? Ben öyle bir şey yapmam gerektiğini bilmiyordum ve başvuru kaydınız bulunmamaktadır diyor şu an ne yapacağım ?
-
@zz hocam zaten saçma bir iş ben onu tesadüfen öğrendim ayrıca fotoğrafı bile doğru yükleyememişim meğer onu da dün halledebildim ancak. Kaza bela sınava gireceğiz nasıl iş anlamadım.
-
@Estevez giremiyorum maalesef bu yüzden
-
Kardeş aynı şey benim başıma geldi ne yapmamız gerek böyle saçma bisi olamaz
-
@krdnz00 Bende de aynı durum var. Başvurunuz bulunmuyor diyor. Fakat online başvuru yaptığımı hatırlıyorum. Hem üniversiteye hem Tigem’e konu hakkında e-posta attım. Yarın sabah da aramayı düşünüyorum. Sırf bu sebepten sınava girememek acı koyar!