Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü TİGEM Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Ben aradım giremezsiniz dedi ankarada olan arkadaşlarla toplu olarak tigeme gidebiliriz
-
Yani en mantıklı olan şey tigeme telefonla ulaşıp durumu izah etmek bence de çok saçma en azından bunla alakalı net bir bilgilendirme yapmaları lazımdı ekstra olarak Ankara üni üzerinden de başvuru yapacaksınız diye. Yani umarım çözersiniz ama oluruna bırakmayın arayıp görüşün bence.
-
@Estevez evet yani tigem kendi sitesinde duyurularda yazmadı. Sınava başvuru yapmaya gittiğimizde söylemediler. İlan metninde de yazmıyor. Daha önce girdiğim hiçbir sınavda da böyle bir şey yaşamadım o yüzden kılavuza bakmak da aklıma gelmedi. Umarım mağdur etmezler bizi
-
@krdnz00 Hocam gelmek isterdim ama Ankara’dan çok uzaktayım. Yarın telefonla zorlayacağım. Sınava almazlarsa ayıp ederler!
-
@zz ben google de sınavla alakalı bilgi aratırken gördüm öyle başvurdum diyorum ya fotoğrafı bile yükleyememişim acayip bir sistemi vardı onunda neyse dediğim gibi umarım çözülür yoksa sadece forum değil genel itibari ile baya bu işlemi yapmayan olmuştur.
-
@Estevez fotoğraf zorunlu değildi diye biliyorum
-
@rtoric ne bileyim hocam anlamadım ki neyse onu da başardım sonradan açıklamayı okumak gerekiyormuş. Ben sınav başvurusu için demiştim çoğu kişi yapamamıştır denk gelmediyse diye
-
@Estevez bence de çoğu kişi yapamamıştır bi çözüm bulabiliriz umarım.
-
@Estevez Yanılmıyorum değil mi fotoğraf zorunlu değildi çünkü ben yüklemedim
-
@rtoric hocam sistem açık gir profil bölümünde yükle bilmiyorum zorunlu mu değil mi
-
@Estevez Yükledim şimdi. Sınav giriş belgeleri hala açılmıyor değil mi
-
@rtoric açılmıyor ayrıca zorunlu alan değildir yazıyormuş
-
Kayıt yaptırmayan arkadaşlar aradınız mı kurumu hiç sınava girebilmek için
-
Aradım giremezsiniz dediler ama mağduriyeti anladılar sürekli aranırlarsa çözüm bulmaya çalışırlar oyle geldi bana aynı durumda olanlar arasınlar bence
-
Listeye girmiş adami nasi sinava almazlar olacak iş değil
-
@Legendary1 hiç sormayın hocam gittik evrakları eksiksiz verdik listeye girdik daha ne anlamadım ki
-
@ankara0648 Sınav merkezi kılavuzu iyi okusaydınız şeklinde bi cevap verdi. Tammda okudum başvurdum. Sınav kontenjanı 80 kişi(iibf) elinde kimin gireceğine dair liste var. Sabah kimlik kontrolü yap al sınava. Zaten TC yi kodlayacaz optiklere. Geçmiş olsun, yazık oldu.
-
@Legendary1 sınava giremeyecek bu şekilde kaç kişi var arkadaşlar? Benim haricimde 2 kişi aramış. Peşine düşülmemiş anladığım kadarıyla. Bu iş Tigem’den yetkili bir kişinin sunav merkezini aramasıyla çözülür ama iş o kişiye ulaşmak!
-
Kuruma gidilmeden çözülmez cumaya kadar halletmemiz lazim
-
Biraz önce kurumdan mesaj geldi. Sınava katılma koşullarını tamamlamadığım için sınavın yer ve saatini belirten mesajı dikkate almamam gerektiği söyleniyor