11.Promosyon SGK Hk.
-
@dibace, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@paretowilfredo sağolasın.
Bende sana bir soru sorayım foruma avatar herkes koyamıyor mu ? bulamadım yerini varsa da
-
@paretowilfredo hocam benimde trafik cezasından dolayı vergi borcum var maliyeye girmemde ya da içişlerinde sıkıntı olur mu ️
-
https:/ /www. kamubulteni. com /kariyer/sgk-1495-memur-alimi-yapacak-iste-kadrolar-h21868.html
14-21 TEMMUZ MERKEZİ ATAMA ile düz memur alınacak p3 geçen alımda sgk 85 e düşmüştü 1495 kadrodan kaç düz memur alınır ana göre p3 80 e kadar geriler bence ah birde kpss öncesi sgk denetmen ilanı gelse lakin kpss sonrası ilanı verirler bence 2017 de olduğu gibi kpss açıklandı ilk sgk ilanı geldi
-
@now34 hangi kpss puanı ile alır 2018 mu 2019 mu ve (yaş sınırı olur mu yaş sınırının olmasını isterim belki puanın düşmesine yardımcı olur) bir bilginiz var mı
-
@now34 bu haber sitesinde duz memur avukat ve uzman yardimcisi demis uzman yardimcisi derken denetmen yardimciliginimi kastetdi acaba
-
@now34, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@dibace, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@paretowilfredo sağolasın.
Bende sana bir soru sorayım foruma avatar herkes koyamıyor mu ? bulamadım yerini varsa da
kendi profiline girince 3 nokta var sağda hocam oraya tıklayınca düzenle çıkıyor ordan da girince resmi değiştir filan çıkıyor
-
@Manchester, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@now34 hangi kpss puanı ile alır 2018 mu 2019 mu ve (yaş sınırı olur mu yaş sınırının olmasını isterim belki puanın düşmesine yardımcı olur) bir bilginiz var mı
Kpss merkezi atama kasım-temmuz olmak üzere iki aşamada yapılır çift yıl kpss ile teammül buydu temmuzda ki atama senenin 2. alımı olacak yani 2018 ile alınır talepler önemli olan sayı kaç tane düz memur alımına çıkacağıdır...
-
@adam-simith, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@now34 bu haber sitesinde duz memur avukat ve uzman yardimcisi demis uzman yardimcisi derken denetmen yardimciliginimi kastetdi acaba
Uzman yrd. kasıt sgk denetmen demek istemiştir ki sgk nın sgk uzman yrd diye ilana çıktığını ben görmedim haber sitesi gelişi güzel yazmış, önemli olan 1495 kadronun tahsis edilmesi ve bu kadroların akıbeti ne olacağıdır? Şu kasvetli günlerde bakan zehra selçuk isterse sgk denetmen alımına bir 400 daha çıkabilir ama istemesi lazım
-
@now34 sgk uzman yardımcısı unvanı var en son 2016 da çıktı şuan çalışan arkadaşm da var
-
@Willsmithh, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@now34 sgk uzman yardımcısı unvanı var en son 2016 da çıktı şuan çalışan arkadaşm da var
Evet baktım gördüm ama sayı olarak az alıyor 60 kişi bu 1495 kadrodan kpss öncesi sgk denetmen yard gelmesi lazım bireysel kişilerin kurtuluşu için değil KİTLELERİN KURTULUŞU İÇİN gelmesi lazım ...
-
@now34 katiliyorum fikirlerinize sadece görmedim ilan çıktığını dediğiniz için ek bir bilgi vermek istedim umarım denetmen uzman ve müfettiş unvanlari için ilana çıkar
-
Tartışmak için sormuyorum şimdi sgk 10. Promosyona başvuran guy adayları , ya da kpss a kadrosunda istihdam edilen diğer insanlar ne geçti elinize 1-2 puanla liste dışı kalan insanlar hiç mi umurunuzda değil nasıl yaşıyorsunuz ben bunu idrak edemiyorum arkadaşlar MESELA SİZ GUY OLSAYDINIZ SGK İLANINA BAŞVURARMIYDINIZ ? Biri anlatsın bunu bana ne geçti elinize ? tamam biliyoruz almışsınız puanı başvuru hakkınız var onu da anladık... Yazık günahtır ya el insaf
-
Ne diyosunuz arkadaslar ilan yakın zamanda gelir mı
-
@Esbk-1, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Ne diyosunuz arkadaslar ilan yakın zamanda gelir mı
Beklemekle gelmiyor istemek lazım hocam
DİKKAT Çift ünlem işareti
Sağa doğru okYarın SGK için etkinlik günü
Çalar saatETKİNLİK SAATİ 15.00
Duyuru hoparlörü SESİMİZİ DUYUYORLAR SİZ DE BUNUN FARKINDASINIZ ARTIK
Değerli taşMURAT GÜZELLİ HOCAMIZ KENDİ HESABINDAN İLK PAYLAŞIMI YAPINCA BİZDE BASTIYORUZ ARKADAŞLAR
Çift ünlem işaretiETKİNLİK SPONSORLU ARKADAŞLAR TAG SATIN ALINDI
@muratguzelli
-
-
Sayın site yönetileri bu resmleri resim upload a upload ettikten sonra url kodu neden çalışmıyor acaba direk resim gözükmesi için yazılarımız saçma sapan çıkıyor
-
Cevap yazarken yukardaki kodlar çalışmıyor anladığım kadarıyla forumun mesela upload edilen bir resmin linke tıklamadan direk görünmesi için gerekn görsel yükle çalışmıyor url li girsende girmesende düzeltilmeli bence
-
@now34 evet sgk icin bastirmaliyiz en azindan o kpss oncesi gelsin
-
Evet arkadaşlar kpss de ertelenmiş bu sgk denetmen ilnaı gelmesi lazım bastırmalıyız saat 15;00 !da destekleyin twet'i lütfen belki bir sonuç haber çıkar önümüzü göreriz....
-
@now34, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Evet arkadaşlar kpss de ertelenmiş bu sgk denetmen ilnaı gelmesi lazım bastırmalıyız saat 15;00 !da destekleyin twet'i lütfen belki bir sonuç haber çıkar önümüzü göreriz....
Face i olan arkadaşlar gruplarda duyurusunu yapalım.