11.Promosyon SGK Hk.
-
Arkadaşlar ben twitter dm üzerinden Sosyal Güvenlik Denetmenleri Derneği Genel Başkanı Sinan Bey'e dün yazdım. Ne zaman ilan gelir, öngörülebilir bir tarihi var mı vs diye. Sağ olsun biraz önce cevap vermiş.
"şu anda tüm çalışmalar virüsle mücadele kapsamında yapılıyor. Bir tarih vermek zor maalesef" -
@yesillenenfındık herşeye rağmen hayat devam ediyor ve biz isteklerimizi kadro taleplerimizi her fırsatta işletmeye devam etmeliyiz. Şahsen ben vazgeçmiyorum. Sürekli twit atıyorum siz de öylesiniz hocam lakin diğer arkadaşlar da daha çok bastırmalı. Öğretmenlerin ek atamaları bile tam zamanında yapılacakmış. Onlara hayat devam ediyorsa bizlere de etmeli
-
@nzl bende sureklı yazıyorum hocam gonderılerın altına sızınde dedıgınız gıbı hayat devam edıyor ve süreç zaten çok uzun bır sure alıyor
-
@ümran aynen öyle hocam hayat devam ediyor. Elimizden geldiğince isteklerimizi dile getirir twitler atalım.
-
Hocam virüsün ilacı/aşısı ile ilgili gelişmeler oluyor dünden beri. Max 1,5 2 ay sonra hayatın normale döneceğini düşünüyorum. Zaten yakında ilan gelse mülakatı mayıs haziran gibi olur iyi ihtimal. Ama şu süreçte hiç görmeyeceklerse kendimizi yıpratmasak mi bilemiyorum. Sinan Bey'in söylediği beni bir miktar üzdü açıkcası. Hepimiz bi ümitsiziz valla bi virüsümüz eksikti ya
-
@yesillenenfındık Hocam şuan kime sorarsan sor aynı cevabı verir. Elbetteki virus etkiledi ama c.başkanligi eylem planı gerçekten büyük bir ümit bizim için. Bakanın bakan yardımcısınin altına 10 aydır ilanı bekledigimizi yazalım.
-
Ayrıca bir önceki alimi senesi dolmak üzere. Daha gelmez beklemesin kısmı sadece virus sebebiyle geçerli. Yoksa biz bekleme süresini doldurduk yeni alım için. Ve galiba bu alımı sadece 10 15 kişi bekliyo zira kimseden ses çıkmamasi bunu gösteriyor.
-
Değerli arkadaşlar herkes ders çalışabiliyor mu ? Malum kütüphane kapandı. Evde çalışmakta zor
-
ÖNEMLİ
Arkadaşlar anladığım kadarıyla işe başlayanlarınız olmuş.Ricamdır siz veya çevrenizde başka kurumu kazanıp BDDK mülakatı bekleyen var ise BDDK ya feragat dilekçesi yazsınlar. Teşekkürler -
Arkadaşlar Bakanını emekli ikramiyesiyle ilgili tweetinin altına bekleyen arkadaşlar yazsa çok iyi olur. 100 kişi falan yazabilsek çok iyi olur. Sonuçta ilan gelse herkes başvuru yapacak.
-
@maybe_oneday ben yazıyorum hocam hepımız yazmaya devam edelim
-
@ümran Ben yorumları da okuyorum yazan 4 5 kişi şaka gibi
-
Arkadaşlar bakın sayıca bizden fazla oldukları ve ses getirdikleri için öğretmenler kadroyu alıyor. İibf olarak çok mezun var ama kaçı bu sınava giriyor kaçı ilan bekliyor. 80 üstü puanı olanlarda susarsa nasıl duyurcaz sesimizi. Bakın bu önemli bakana kendimizi hatırlatmamiz lazım . Ama bu 3 5 kişi ile olmaz.
-
Beyler bayanlar lütfen ORGANİZE olalım. Twitter'da etkinlik yapalım; öğretmenlere ayrılan bütçe neden İİBFLİ İŞSİZ MİLYONLARA ayrılmıyor diye soralım. Lütfen ARTIK katılım çok olsun. Birileri TBMM'DE SESİMİZİ DUYURSUN. Biri artık elini taşın altına koysun, sesimizi duysun.
-
@patakute Neden o biri biz değiliz arkadaşım neden herkes biri diyo burada bizden başka kimse yok. Yapicaksak biz yapicaz.
-
Denetmen sayisinin artirilmasinin amaclanmasi bakin bu bizim icin buyuk bir nimet
-
Cumhurbaşkanı konuşmasını dinledim, öğretmen atamasını da okudum. Yine olan bize. Evet arkadaşlar sesimizi duyurmalıyız kesinlikle virüs bi bize varmış baksanıza. Hadi bakalım istihdam devam etsin
-
Bakanın tweetlerinin altı mahşer yeri gibi sağlıkçılar da atama taleplerini yazmış iibf hariç herkes yazıyor lütfen yorum atalım.
-
@yesillenenfındık Bi biz yokuz dimi içimizden istiyoruz ilanı . Twettara arkadaşlar bakanın gönderilerinin altına yorum yapalım ne kadar çok olursak o kadar etkili oluruz.
-
Arkadaşlar 14.00da etkinlik var. Tag ne olursa olsun sgkyı da araya sıkıştıralım. Artık tek bir bakana değil birden çok bakandan talep etmemiz gerek biri inatla diretiyor malum.
@ZehraZumrutS
@msbagli
@Ahmet_Erdem60
@evkaf
@isyilmaz1971
Açsh bakanı, yardımcıları ve sgk başkan vekili bunlar etiketlemeyi unutmayalım.