11.Promosyon SGK Hk.
-
Arkadaşlar, malum etkinlikler guy üzerine ve biz hem guy hem de sgkyı dillendiriyoruz ancak bakan hanım gün içinde çok fazla tweet atıyor onlara yorum atsak sesimizi duyursak diyorum.
-
Ne yazik ki başka kurumda çalışıyorsun diye Mülakatta eliyorlar ..
-
Başka kurumda çalışanlar ilanın gelmesi için destek vermeyecek mi demek oluyor bu? Sizler mülakatta eleniyorsunuz diye ilan gelmesin mi yani.
-
@yesillenenfındık kesinlikle Bakan hanımın attıgı tüm twitlerim altına 11.promosyon beklediğimizi yazalım.
-
@optimumblue3 hocam bu bilinen bir şey. Kısmen doğru bir uygulama aslında. Sadece işsiz bireylere istihdam yaratmak mantıklı. Bunu bizler biliyoruz. Şahsen ben bu işi çok istediğim için il göçe başvurmadım.
-
@yesillenenfındık geçen alımda sırf halihazırda çalışanlar ya da mülakata girmeyenler başvuru yaptı diye sınırda kaldık. Hak mıdır yani bu
-
@nzl ben ve sen harici yazan yok zaten. Etkinlik diyen arkadaşlar sizi bakan hanımın tweetleri altına alalım
-
@yesillenenfındık aynen öyle hocam. Kimse beklemiyor sanırım sgkyı ama ilan Bi gelsin herkes fütursuzca başvurur. Nasılsa yazan var bize gerek yok diye düşünüyorlar klasik bencil iibf hareketleri
-
Arkadaşlar sesimiz çıkmazsa ülkedeki bu kargaşada kimse bizi görmez. Guy etkinlikleri maalesef sonuç vermiyor bu bi gerçek ancak sgknın aynı olacağı ne malum. Kaç dakika alır birer ikişer tweet atmak. O yüzden en azından bakan hanımın tweetlerine yorum atalım bakan yardımcısı sgk başkanına da aynu şekilde
-
@yesillenenfındık Aynı fikirdeyim ben yarın denetmenler derneği başkanıyla görüşmeye gidicem. Bir önceki promosyonda @Aslan-Reyiz isimli arkadaş çaba göstermeseydi belki hala sonuçlar bekleniyordu. Biz puanı aldık 10 ay geçti bir önceki promosyon işe başladı pardon biz neden bekliyoruz arkadaşlar. Bide 84 85 ustu puanı olan bu kadar kişi miyiz? Kimse başlığa yazmiyor bile. Ustad bu konuda senden de haberleri bekliyoruz @paretowilfredo. Ben bireysel olarak kendi adıma elimden geleni yapıyorum sizlerde yapın arkadaşlar.
-
@Müşrif Ben yedek mevzusu tamamlandıktan sonra kendime inandırabilirim. Benim gibi düşünen çok kişi vardır. Bu durum kurumun hantal yapısından kaynaklanıyor. Yine de arada başkana tweet atıyorum ama kitlesel olarak tweet atıp istemek için insanların ilanın geleceğine inanması lazım.
-
@nzl, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@yesillenenfındık geçen alımda sırf halihazırda çalışanlar ya da mülakata girmeyenler başvuru yaptı diye sınırda kaldık. Hak mıdır yani bu
Allah bin belasını versin öylelerin yeminle boğasım geliyor böylelerini şimdi bu yorumu okur eşşek gibi sırıtır utanmadan hayvan anlamaz sınırda kalan olacakmış işsizmiş vs
-
@Müşrif bugünki görüşmenizden güzel haberler gelmesini temenni ediyorum
-
@Müşrif hocam bize de bilgi verirseniz çok seviniriz
-
Arkadaşlar Bakan hanımın gönderilerinin ya da etiketlendiği gönderiler altına 11.promosyon beklediğimizi dile getirelim hergün. En azından dikkat çeker
-
Aynı şekilde İsmail Yılmaz Ahmet Erdem ve Mehmet Selim Bağlı'ya da yorum atarsak etkili olabilir. İsmail ve Ahmet Beylerin mesaj kutuları da açık uygun dille isteklerimizi yazabiliriz
-
selam arkadaşlar artık o kadar sıkıldım ki bir işe girmek istiyorum banka ilanlarına başvurdum lakin olursa ilerde ilan gelince mülakatta dezavantaj yaratır mı?
-
@Müşrif hocam umarım güzel haberleriniz vardır bizlere
-
@dibace bu soruyu bende merak ediyordum bı işte çalışıyor olmak olumsuz mu bakılıyor
-
Bildiğim kadarıyla özelde değil ama devlette eşit ya da daha üst haklarda başka kurumlarda çalışanlar mülakatta eleniyor. İstisnalar vardır muhakkak ama genel olarak kurumun tutumu bu diye biliyorum