11.Promosyon SGK Hk.
-
@Lily Siz 10 proda atananlardan mısınız Hocam
Nasıl haber alamazsınız ya hayalet kurum gibi -
@Müşrif yok haber vereceklerini söylediler ama ne zaman artık sürekli kurumu aramak da olmuyor belki burada bilen vardır diye sordum
-
10.promosyon atamaları gelecek hafta yapılacakmış dostlar. Görünüşe göre yeni bir SGDY ilanı için herhangi bir engel kalmadı. Değerli @paretowilfredo ve @Aslan-Reyiz , acaba yeni ilan ne zaman gelir, bizi sevindirin üstadlar
-
@sancaktar pazartesi işe başlayacak olanlar bile var
-
@bcbc3434 bu kesin mi?
-
@yesillenenfındık evet çağrılanlar var
-
- Kalkınma plani dogrultusunda sgk ile Gibin daha koordineli calismasi öngörülüyor bildigim kadariyla. Bu baglamda denetmen sayisi arttirilacaktir, zaten 5000 hedefi var, yeni alimlar devam eder. Sgk denetmenligi acisindan daha iyi mi olur zaman gösterecek. Ancak ben taşraya bakış açısını bildiğim icin, bu, mevcut özlüklerle bize daha cok gorev ve sorumluluk olarak dönecektir diye tahmin ediyorum.
-
@sbf1983, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
- Kalkınma plani dogrultusunda sgk ile Gibin daha koordineli calismasi öngörülüyor bildigim kadariyla. Bu baglamda denetmen sayisi arttirilacaktir, zaten 5000 hedefi var, yeni alimlar devam eder. Sgk denetmenligi acisindan daha iyi mi olur zaman gösterecek. Ancak ben taşraya bakış açısını bildiğim icin, bu, mevcut özlüklerle bize daha cok gorev ve sorumluluk olarak dönecektir diye tahmin ediyorum.
11 Kalkinma plani
-
@sbf1983 hocam yeter ki atanalım da sorumluluk artışına razıyız
-
@yesillenenfındık çok haklısınız
-
@sbf1983 Hocam yeni alimin olacağını biliyoruz önemli olan ne zaman olacağı. Artık bir önceki süreç tamamlandı önümüzde engelde kalmadı artık başlayalım yavaştan etkinliklere.
-
@bcbc3434 hocam bu çağırışanlar var dediğiniz hangi şehirden?
-
@Lily izmir mersin adana ama diğer şehirlerde pazartesi çağırır hepsi
-
@Müşrif hocam 21 martta Ankarada yetki sinavina girecegiz oralarda bir duyum olursa paylasirim buradan. Bizim egitim 2019 nisan ayinda olmustu. Kurum baskani dahil diger yetkililer dogrudan tarih vermemislerdi ama alimin yakinda olabilecegini sezmistik bir sekilde 10. Promosyon alimi icin. Bakalim bir seyler isitirsek paylasiriz.
-
@bcbc3434 insallah pazartesi bizide ararlar diger iller gibi
-
@bcbc3434 bu illerden başka yok değil mi İnşallah bizi de ptesi çağırırlar
-
@sbf1983 Hocam haklisiniz şuan hiçbir emare yok ses yok duyum yok ama bir bütçe gorusmesi var denetmen açığına değinilen. Ve 10 promosyonun ise bekletilmeden başlatılması acaba mı dedirtiyor. Bekliyoruz artık girdiniz denetmen oldunuz diye unutmayın buralari. Haber duyum ne varsa paylaşın ki bizde ona göre bir beklentiye girelim yada girmeyelim.
-
dostlar etkinlik yapılacaksa tüm günümü ayırırım yeter ki alım olsun belki listeye kalamam ama en azından umut olur oda şu günlerde en çok ihtiyaç
-
Etkinlik için iibf linin genel desteğine ihtiyacımız var
-
Şu sıralar herkes tamamen guya odaklandı ama onda da sonuç maalesef çıkmıyor. Etkinlikleri zerre umursadıklarını düşünmüyorum zira neredeyse 1 yıldır guy için etkinlik yapılıyor. Sonuç sıfır. Bakan verdiği sözü bile tutmuyor. Guy için etkinlikler yapılacaksa yapılsın ama sgk da dillendirilmeli bence. 400-500 kişilik bir ilan nefes aldırır kpss öncesi. Burada üç beş kişi kararlaştırıp etkinlik yapmaktansa etkinlikleri planlayan arkadaşların duyuru yaparken sgkyı da dillendirmesi daha etkili olur diye düşünüyorum. Neler yapabiliriz, fikri olan var mı?